Wywołałeś demony, Wujku.Bizon pisze:Topowy Nadal > wszyscy tenisisci wszechczasòwWujek Toni pisze:Jako naczelny hejter Nadala nie mam większych wątpliwości, że mocny Hiszpan by takim Novakiem zaorał kort.

Wywołałeś demony, Wujku.Bizon pisze:Topowy Nadal > wszyscy tenisisci wszechczasòwWujek Toni pisze:Jako naczelny hejter Nadala nie mam większych wątpliwości, że mocny Hiszpan by takim Novakiem zaorał kort.
Raczej napisał wierutną bzdurę. Nadal zaorałby na AO Djoko z pierwszych dwóch setów?Robertinho pisze: Wywołałeś demony, Wujku.
Słabe tekściki i desperackie przytyki wywołały pożądany efekt, czyli Twoją większą aktywność i pisanie postów bardziej rozbudowanych niż "buahahaha naiwniaki, Federer już nigdy Szlema nie wygra". To cieszy.jowy pisze:Panowie, troszkę dystansu.Bardzo kiepsko wyglądają te desperackie przytyki do Nadala przy okazji każdego mojego komentarza.
To dobry moment, żeby docenić klasę obecnego tenisa Djokovica. Nie jest to łatwe i to nie ze względu na mojego ulubionego tenisistę - jestem zwykłym sympatykiem, nie fanatykiem - ale dlatego, że po prostu bardzo nie lubię Djokovica... ale tak, tenis Djokera jest momentami na jakimś niedorzecznie wysokim poziomie (choć krótkie zawiechy miewa bardzo często).
Nie jestem żadnym wujkiem dobra rada, ani nic specjalnie się nie zmieniło w mojej ocenie tenisa, od kiedy Rafa zaczął pikować w dół. Dominacja Djokovica nie bierze się z kosmosu. I kiedy o tym piszę, naprawdę nie musicie mi odpowiadać słabym tekścikiem o Nadalu.
Obejrzyj coś z USO 2010. A skoro tak powtarzamy, że w tenisa gra jednak dwóch ludzi, to z tymi zachwytami nad tymi setami bym nie szalał...Barty pisze:Żaden Nadal z turnieju niemączkowego nie wygrałby seta z Nole z pierwszych dwóch setów, nie ma o czym mówić.
Jedyny przypadek kiedy by mógł doprowadzić do 5-7, ew. tb.Robertinho pisze:Obejrzyj coś z USO 2010.Barty pisze:Żaden Nadal z turnieju niemączkowego nie wygrałby seta z Nole z pierwszych dwóch setów, nie ma o czym mówić.
Raczej Djoko sobie ochłonie i poskłada Dziadzie, który z kolei ma czas sobie pomyśleć o szansach na powrót do meczu. Nic dobrego z tego raczej wyniknąć nie może. Ale ostatnio ciągle się mylę, więc może i teraz.Barty pisze:Zamykamy dach, jedyna nadzieja dla Federera, bo ten szczęśliwy trzeci set się nie może powtórzyć.
Jak łaskawie odbierzesz, to Ci puszczę głos Karola do słuchawki; wolne wziąłem.DUN I LOVE pisze:Barty, ja nie jestem przekonany, czy Robert i Wujek widzieli pierwsze 2 sety dziś, więc chyba nie warto.![]()
Bez przesady. Tak nigdy nie pisałem.Robertinho pisze: Słabe tekściki i desperackie przytyki wywołały pożądany efekt, czyli Twoją większą aktywność i pisanie postów bardziej rozbudowanych niż "buahahaha naiwniaki, Federer już nigdy Szlema nie wygra". To cieszy.
A jednak.Robertinho pisze:Jak łaskawie odbierzesz, to Ci puszczę głos Karola do słuchawki; wolne wziąłem.DUN I LOVE pisze:Barty, ja nie jestem przekonany, czy Robert i Wujek widzieli pierwsze 2 sety dziś, więc chyba nie warto.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Nando i 7 gości