T1: Brisbane, Doha, Madras (Chennai) 2012
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: T1: Brisbane, Doha, Madras (Chennai) 2012
Murray znowu rozpoczyna mecz od porażki w 1 secie. I tym razem się wywinie czy Muller dokończy duszenie? 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- James_007_Blake
Murray ledwo chodzi po korcie. Nie wiem po co mu był ten turniej.
- DUN I LOVE
- Administrator
Najlepiej, że cały czas widnieje w drabince deblu, w parze z Bagietą.James_007_Blake pisze:Murray ledwo chodzi po korcie. Nie wiem po co mu był ten turniej.
E:
Murray nie składa broni. 3 set!
MTT Titles/Finals
Spoiler:
No do 0 w 3 secie. Poszło gładko.
W boju o tytuł w Bri zostali m.in.: Murray, Bagieta, Tomić, Dołgopołow, Stepanek (kolejny raz zalicza w Australii dobry wynik) i Simon.
Mam nadzieję, że Tomić dojdzie chociaż do finału. Istomin, a potem Bagieta/kontuzjowany Murray wydają się być przeciwnikami z którymi młody Australijczyk może powalczyć. Trzymam kciuki za Berniego.
W Madrasie Milos zmiótł z kortu Hanescu w 1 secie. Trwa 2 partia.
W boju o tytuł w Bri zostali m.in.: Murray, Bagieta, Tomić, Dołgopołow, Stepanek (kolejny raz zalicza w Australii dobry wynik) i Simon.
Mam nadzieję, że Tomić dojdzie chociaż do finału. Istomin, a potem Bagieta/kontuzjowany Murray wydają się być przeciwnikami z którymi młody Australijczyk może powalczyć. Trzymam kciuki za Berniego.

W Madrasie Milos zmiótł z kortu Hanescu w 1 secie. Trwa 2 partia.
- DUN I LOVE
- Administrator
Szkoda porażki Paire w Indiach. Francuz nie dał rady Dudiemu Seli. Liczyłem na 1/4.
Zacięta walka w TB 1 seta w Doha. Tsonga remisuje z Cipollą 8-8 w deciderze seta otwarcia.
Zacięta walka w TB 1 seta w Doha. Tsonga remisuje z Cipollą 8-8 w deciderze seta otwarcia.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
O! Wawrzynka przegrywa 

Ja zacznę za Niego trzymać kciuki, jak trochę wyrośleje. Nie chodzi mi tutaj wcale o jego rozwój fizyczny...jaccol55 pisze:Mam nadzieję, że Tomić dojdzie chociaż do finału. Istomin, a potem Bagieta/kontuzjowany Murray wydają się być przeciwnikami z którymi młody Australijczyk może powalczyć. Trzymam kciuki za Berniego.![]()
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
Już wiem co znajduje się w magicznym nadalowym kufereczku
.
Olśniło mnie. Formę chowa w walizeczce. Przytaszcył do Doha, żeby mu nikt nie skradł. Otworzy dopiero w Australii
.

Olśniło mnie. Formę chowa w walizeczce. Przytaszcył do Doha, żeby mu nikt nie skradł. Otworzy dopiero w Australii

Ta forma, to chyba do pieczenia ciasteczek. Oj.!! Będzie się działo w Australii. Makaron z owocami morza i grzybkami, a na deser ciasteczka.Joao pisze:Już wiem co znajduje się w magicznym nadalowym kufereczku.
Olśniło mnie. Formę chowa w walizeczce. Przytaszcył do Doha, żeby mu nikt nie skradł. Otworzy dopiero w Australii.

Rafa 6-2 w pierwszym secie, ale gra gorzej niż wczoraj.

- DUN I LOVE
- Administrator
Wyciągnął w mękach. Francuz podawał na mecz przy stanie *5-4.Joao pisze:O! Wawrzynka przegrywa
Teraz gra Nadal. Powinien szybko zakończyć sprawę i pozwolić tym samym wyjść Rogerowi na kort.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Dzisiaj ciastek nie będzieAnula pisze: Rafa 6-2 w pierwszym secie, ale gra gorzej niż wczoraj.

- DUN I LOVE
- Administrator
Kolejne wycofanie. Nad ranem na kort nie wyszedł Haas, teraz z gry zrezygnował Bogomolov. Albert Ramos bez gry w ćwierćfinale. Hiszpański zawodnik zagra o półfinał z Jo-Wilfiredem Tsongą.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Przykro mi.Joao pisze:...Dzisiaj ciastek nie będzie

2-0 w drugim, dla Nadala.
Meczbol obroniony, czyżby punkt zwrotny? 
E: GSM Rafał, jeszcze żyjemy.

E: GSM Rafał, jeszcze żyjemy.
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
Historii.!!??robpal pisze:Meczbol obroniony, czyżby punkt zwrotny?

Rafa 6-2, 6-2.
?robpal pisze: jeszcze żyjemy.

- DUN I LOVE
- Administrator
Robpal nie wierzy w Rafę.jowy pisze:?

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Co by nie mówić to źle się Dziadek nie prezentuje.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Ja za to znalazłem inny komentarz:
"Każdy z publiki dostanie dziś jedną piłkę. Taki cel sobie postawił Federer."
"Każdy z publiki dostanie dziś jedną piłkę. Taki cel sobie postawił Federer."

MTT career highlights (26-17):
- DUN I LOVE
- Administrator
Nieźle sobie radzi Zemlja w wymianach o naprawdę zadziwiającej szybkości.
Federer 6-2.
Federer 6-2.
MTT Titles/Finals
Spoiler: