Może Rafa poprosił Rogera o więcej czasu na spakowanie swojej walizeczki.robpal pisze:Po meczu.
Ale Seppi misję wykonał

Może Rafa poprosił Rogera o więcej czasu na spakowanie swojej walizeczki.robpal pisze:Po meczu.
Ale Seppi misję wykonał
Jak dla mnie, tam wszystko zmierza ku finałowi Tipsarević-Raonic.DUN I LOVE pisze:W międzyczasie meldunek z Chennai. Yuki sobie z Janko nie pograł.
Chyba nie ma innego scenariusza. Co prawda nie wiadomo w jakiej formie jest Almagro...ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby to była superwyjątkowa dyspozycja.robpal pisze:Jak dla mnie, tam wszystko zmierza ku finałowi Tipsarević-Raonic.
OczywiścieMartinek pisze:Będziesz Seppim?
No nie od dziś wiadomo, że Federer z Seppim grać bardzo nie lubi. Chyba jest drugi po Nadalu w kolejceDUN I LOVE pisze:Pomimo bardzo korzystnego H2H, Seppi to bardzo niewygodny rywal.
No raczej.robpal pisze:Aczkolwiek do alergicznych reakcji Safina na widok Santoro chyba jeszcze sporo brakuje
Może tu coś sobie wybierzesz.DUN I LOVE pisze:...Teraz czas na Nadala, oby stream był tak łaskawy i umożliwił mi oglądanie tego meczu.
Przecież jego wnuki mają po 25 latSempere pisze:Dziadziuś strasznie słabo dzisiaj grał, chyba nie pobawił się przed meczem z wnukami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości