Uff.!!! Uspokoiłeś mnie.Joao pisze:Nie martw się o niego, w razie czego będę reanimowałAnula pisze:Nie strasz Dawida. To może się źle skończyć.

Joao pisze:...Poczekaj, aż walizeczkę otworzy, wtedy ci szczęka opadnie

Troicki odrobił straty. 2-2.
Uff.!!! Uspokoiłeś mnie.Joao pisze:Nie martw się o niego, w razie czego będę reanimowałAnula pisze:Nie strasz Dawida. To może się źle skończyć.
Joao pisze:...Poczekaj, aż walizeczkę otworzy, wtedy ci szczęka opadnie
Nie, Wujaszka ToniegoAnula pisze:Ta forma na ciasteczka przedstawia podobiznę Federera.
![]()
![]()
Też piękna.Joao pisze:Nie, Wujaszka ToniegoAnula pisze:Ta forma na ciasteczka przedstawia podobiznę Federera.
![]()
![]()
Nie pamiętam za bardzo. Może przykład jakiegoś meczu? Dla mnie zawsze był to defensor z dobrym serwisem. Powiedziałbym, że kiedyś był bardziej regularny. Nie uwierzę, że w wieku 25 lat znikło mu uderzenie kończące tak jak 30 letniemu Roddickowi.DUN I LOVE pisze:Kiedy się Viktor wspinał do Top-20 to dysponował uderzeniem kończącym i to takim godnym pozazdroszczenia.
Nie, ale chciałbym mieć w miarę wyrównane półfinały, przynajmniej z racji obsady.Bizon pisze:A co liczysz że będzie pogromcą Rafy?
Darcis poddał bez gry.DUN I LOVE pisze: Zna ktoś wynik meczu Almagro - Darcis?
Djoković US Open 2010Mario pisze:Nie pamiętam za bardzo. Może przykład jakiegoś meczu? Dla mnie zawsze był to defensor z dobrym serwisem. Powiedziałbym, że kiedyś był bardziej regularny. Nie uwierzę, że w wieku 25 lat znikło mu uderzenie kończące tak jak 30 letniemu Roddickowi.
To się nie wyklucza z tym co napisałem. Mało tego, też masz rację.James_007_Blake pisze:Nie oszukujmy się Troicki nie ani jednego atutu w swojej grze. Nie ma czegoś w czym jest wybitny. W żadnym elemencie gry nie odpala fajerwerków. Jego miejsce w top 20 to tylko świadczy o tym jak niski poziom jest dzisiaj w tenisie oczywiście oprócz TOP4, skoro ktoś tak przeciętny jak Serb awansował tak wysoko w rankingu.
To wymówka. Udaje. Jak gra gorzej, to zawsze mu coś dolega.robpal pisze:Twitter donosi, że Feda bolały dziś plecy. W ogóle nie wiedział, czy będzie w stanie wyjść na mecz.
Przyznam, że nie umiem dać linka do konkretnego twitta, więc wkleję cytat:James_007_Blake pisze:Robpal możesz podrzucić linka do tej informacji ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości