Chyba Rafa? Trudno się dziwić, że był tam Raul, skoro grał w Realu.Sempere pisze:Raul zresztą często bywał na meczach w Madrycie, jak jeszcze grał w Realu.

Chyba Rafa? Trudno się dziwić, że był tam Raul, skoro grał w Realu.Sempere pisze:Raul zresztą często bywał na meczach w Madrycie, jak jeszcze grał w Realu.
Ups.!DUN I LOVE pisze:...Masz prawo, bo to tylko legenda Realu Madryt i jeden z najlepszych napastników na świecie przełomu wieków.
Nie, Raul bywał na meczach tenisowych rozgrywanych w Madrycie.DUN I LOVE pisze:Chyba Rafa? Trudno się dziwić, że był tam Raul, skoro grał w Realu.
Tak.DUN I LOVE pisze:Wstaje ktoś z was na drugą część ćwiartek w Bris?
A, już łapię, Nie zrozumiałem. Teraz jak dziękuję za oświecenie.Sempere pisze:Nie, Raul bywał na meczach tenisowych rozgrywanych w Madrycie.DUN I LOVE pisze:Chyba Rafa? Trudno się dziwić, że był tam Raul, skoro grał w Realu.Parę razy go pokazywali.
Widzę, że trwonicie siły przed AO.DUN I LOVE pisze:Szeva, to ustawiamy się tak gdzieś o 4, ok ?
Oczywiście.DUN I LOVE pisze: Szeva, to ustawiamy się tak gdzieś o 4, ok ?
"Czwarta nad ranemDUN I LOVE pisze:...Szeva, to ustawiamy się tak gdzieś o 4, ok ?
A potem na lekcjach spanie, co?Martinek pisze:Ja tam wstaje tak dla rozgrzewki przed AO. Takie sprawdzenie formy przed dużą imprezą
Żeby nie było takich sytuacji na AO będę chodzić spać przed 20, a wstawać na 5robpal pisze:A potem na lekcjach spanie, co?Martinek pisze:Ja tam wstaje tak dla rozgrzewki przed AO. Takie sprawdzenie formy przed dużą imprezą
Tylko nie śpij na matmie, bo z Robpalem Ci tego nie podarujemy.Martinek pisze:Aczkolwiek na technice czy innej plastyce trochę mogę się zdrzemnąć ;P
Zawsze w szkole śpię na matmie.jonathan pisze: Tylko nie śpij na matmie, bo z Robpalem Ci tego nie podarujemy.![]()
Przede wszystkim to on jest kontuzjowany i nikt nie wie, czemu on w ogóle w tym turnieju gra.James_007_Blake pisze:Marcos ma szanse wygrać z paniczem bo ten jest daleki od optymalnej formy.
Chodzą pogloski, że kontuzja Murray'a jest udawana.robpal pisze:Przede wszystkim to on jest kontuzjowany i nikt nie wie, czemu on w ogóle w tym turnieju gra.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości