Nadal w 2.DUN I LOVE pisze:Jakie są Wasze typy?
Tsonga w 2.
Nadal w 2.DUN I LOVE pisze:Jakie są Wasze typy?
Było nas dwóch! Oby Rafael szybko to skończył.Barty pisze:Jest i Katarzyna, nie mogłem się doczekać.
Też mi się wydaje, że można było zrobić więcej z tego 0-30.Barty pisze:Niby nie gra źle Murek na razie, ale nic z tego nie wynika dla niego.
Zamiast doszukiwać się Kaczafiego we wpisach na temat tenisa, kolega mógł pokrzyczeć wczoraj w Poznaniu "Precz z kaczyzmem". TaG było, a uczestnicząc w tym wydarzeniu nie przenosiłbyś potem swoich fobii przed kaczofaszyzmem na forum tenisowe.Barty pisze:A kimżeś jest, Nomaderze, wedrującym Kaczyńskim? Że sobie pozwalasz innym mówić, co mają robić.
Kolekcję na sezon na clayu Nike ma całkiem fajną. Mnie od roku uderza co innego - coraz krótsza długość spodenek nawiązująca do lat 70-tych. Ja takie noszę na plaży.Emu pisze:Bordo z niebieskim nie podobają się juniorowi.
Damien Dumusois. Słabo wszedł w mecz, ale lubię gościa.Emu pisze:Co to za baran sędziuje...
Puścił autowy serwis Nadala.matek20 pisze:Co się stało bo nie widziałem ?
Daruję sobie wchodzenie w polemikę z obrońcą uciśnionych, wszystkowiedzącym jonathanem.jonathan pisze:Zamiast doszukiwać się Kaczafiego we wpisach na temat tenisa, kolega mógł pokrzyczeć wczoraj w Poznaniu "Precz z kaczyzmem". TaG było, a uczestnicząc w tym wydarzeniu nie przenosiłbyś potem swoich fobii przed kaczofaszyzmem na forum tenisowe.Barty pisze:A kimżeś jest, Nomaderze, wedrującym Kaczyńskim? Że sobie pozwalasz innym mówić, co mają robić.
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości