W Eastbourne nie dało się wygrać z arcyspecjalistą grassuDUN I LOVE pisze:
Najbardziej to szkoda tych finałów w Eastbourne i Petersburgu.

Który to już raz wykaraskał się przy swoim serwisie Janko? Może jeszcze nie wszystko stracone

W Eastbourne nie dało się wygrać z arcyspecjalistą grassuDUN I LOVE pisze:
Najbardziej to szkoda tych finałów w Eastbourne i Petersburgu.
Wybronił na luzie. Milos już wsadził 31 asówDUN I LOVE pisze:Uwaga, po 30 w lacostowskim gemie.
Spokojnie, gemik do czysta się szykujeAlan pisze:Pierwszym będzie doprowadzenie do Tb
Janko też ma serwis że sobą. Nadal go ma.robpal pisze:Spokojnie, gemik do czysta się szykujeAlan pisze:Pierwszym będzie doprowadzenie do Tb
Jak już to mała wersjarobpal pisze:No, szykujemy się na tajka.
Popcorn gotowy?
W ogóle ten turniej ma w historii kilka niezłych meczów, jak ten Nadala z Moyą np.robpal pisze:Niezwykle emocjonujące są tegoroczne mecze w Madrasie.
I już asik, to też lubię. Jakie.dzikie kibicowanie w Madrasie. W sumie to się Nie dziwię. Mini break i Raon jedną ręką trzyma pucharek...robpal pisze:Decider decidera, to lubię
W ogóle Madras kocha takie horrory. Pamiętacie Moya- Nadal z 2008? (?) .robpal pisze:
Niezwykle emocjonujące są tegoroczne mecze w Madrasie.
Myślałem, że napiszesz, że Nadala z JużnymDUN I LOVE pisze: W ogóle ten turniej ma w historii kilka niezłych meczów, jak ten Nadala z Moyą np.
Już 3. Raon pięknym wolejem dorzuca czwartego i na mojej twarzy jest wielki banan. Tym wiekszy, że Raon dorzucił piątego.robpal pisze:Myślałem, że napiszesz, że Nadala z JużnymDUN I LOVE pisze: W ogóle ten turniej ma w historii kilka niezłych meczów, jak ten Nadala z Moyą np.
2-0 Kanada
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości