Nie wierzę absolutnie, piszę o niej z czystej sympatiiHankmoody pisze:Kurczaki, JD, jeszcze wierzysz w Svitoline?
O Serbce też chyba mocno optymistycznie.

Nie wierzę absolutnie, piszę o niej z czystej sympatiiHankmoody pisze:Kurczaki, JD, jeszcze wierzysz w Svitoline?
O Serbce też chyba mocno optymistycznie.
Trochę tak jakby.Hankmoody pisze:Schudła Shvedova? Korzystne prezentuje się dziś na korcie, jeśli chodzi o wygląd.
Ja patrzę, napiszę coś po meczuMario pisze:Śledzi ktoś popisy Muguruzy? Myślałem, że po tym gemie z dziewięcioma obronionymi break pointami pójdzie już z górki, tymczasem wciąż wszystko jak krew z nosa.
Ja tylko fragmentami, bo Chardy też się męczy...
Pokazali meczową teraz na eurosporcie i stwierdzam, że Hiszpanka nie ma stanika.Mario pisze:Zmęczyła Muguruza. Może potrzebowała takiego rozegrania, poza tym Schmiedlova chyba zagrała (wnioskuję po fragmentach, które widziałem) pierwszy dobry mecz w roku, więc trzeba było popracować.
Żaden seksizm. Dobre rozebrane zdjęcie nie jest w niczym gorsze ani lepsze od dobrego tenisa. Skoro Sabina nie wydaje się być od dłuższego czasu zainteresowana grą, czemu nie miałaby poświęcić więcej czasu czemuś, co jej wychodzi znacznie lepiej?Robertinho pisze:Łapaj lajka za seksistowski tekst roku.
To się cieszę. Ale jeśli dodam, że widzę jeszcze co najmniej kilka, a nawet kilkanaście tenisistek, dla którychtaki karierowy krok byłby najrozsądniejszym rozwiązaniem, to ta łatka seksizmu już się ode mnie nie odklei?Robertinho pisze:Ależ ja się całkowicie z tym zgadzam.
Zależy które masz myśli.Jacques D. pisze:To się cieszę. Ale jeśli dodam, że widzę jeszcze co najmniej kilka, a nawet kilkanaście tenisistek, dla którychtaki karierowy krok byłby najrozsądniejszym rozwiązaniem, to ta łatka seksizmu już się ode mnie nie odklei?Robertinho pisze:Ależ ja się całkowicie z tym zgadzam.
Jak ja jej nienawidzę, 1 do 1 Novak.Lucas pisze:Najgorzej to jak gra nie idzie, a i w magazynie dla Panów nie ma czego pokazać. To tak a propos Errani, teraz jest seta z tyłu, wcześniej też nie zachwycała.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiefer i 3 gości