Era RzemieślnikówDUN I LOVE pisze:Rafa zdetronizował Rogera także w dziedzinie grania hot dogów.

Era RzemieślnikówDUN I LOVE pisze:Rafa zdetronizował Rogera także w dziedzinie grania hot dogów.
Czasem bije tak długo i mocno, że zapomina, że w tle leci jakiś mecz i należałoby go skomentowaćAlan pisze:
Misja dobrego dziennikarza . Bije na alarm
Tak,Kasia na pewno ma ogromne pojęcie o tym jakiemu stylowi hołduje większość niepełnoletnich jeszcze tenisistów. Siedzi w tym niczym koleżanka Primadonna w chalengerach.lake pisze:Gimbaza zawsze się dostosuję do obowiązującego trendu. Kasia go uspokoiła, że 15-16-latkowie idą do siatki.
Już niedługo.simon pisze:Zawsze lubiłem RG, ale brak oświetlenia na kortach w 2016 roku, to jest kurza melodia, szczyt wszystkiego.
No pojechał w tym kontekście John komisarz tenisasimon pisze:Zawsze lubiłem RG, ale brak oświetlenia na kortach w 2016 roku, to jest kurza melodia, szczyt wszystkiego. Niewiele brakowało, żeby dzięki temu drugą rundę zrobił Sexypanek, który pod względem kondycyjnym nie był zdolny do grania trzech setów na wysokich obrotach. Wielki Szlem...
Bodajże w 2019. Wrzucałem filmik przed turniejem.Mario pisze: Inna sprawa, że ten dach i oświetlenie prędzej czy później się pojawią.
Nie widzę przeszkód, żebyś wyniki sprawdzał w gazecie następnego dnia a nie szukał streamów/inwestował 15 zeta w playera.Mario pisze:W dupach się poprzewracało, od 100 lat w tenisie przerwy na deszcz i zapadające ciemności wpływały na losy meczów, więc nie widzę przeszkód, by tak pozostało.
Przynajmniej mówi o kwestiach związanych z tą dyscypliną, a nie jak o polityce co niektórzy, ale pomimo tego lubię komentatorów, którzy komentują coś więcej niż sam wynik meczu, bo inaczej staje się to czasami nudne.Lucas pisze: Czasem bije tak długo i mocno, że zapomina, że w tle leci jakiś mecz i należałoby go skomentować.
Na jedynce pod 265 NBA, pod 238 piłkarskie ligi hiszpańska i włoskaMario pisze:Daj mi chociaż telegazetę. To fajne czasy były, mam duży sentyment do tego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, no-handed backhand i 4 gości