210 to był spis, a 211 Ekstraklasa. Na 217 klasyfikacja strzelców.

Rankingi tenisowe były chybana 290 z czyms,a potem na 270+, na 238 Serie A i La LigaDUN I LOVE pisze:Co za czasy. 209.
210 to był spis, a 211 Ekstraklasa. Na 217 klasyfikacja strzelców.
Albo podczas Wimbledonu, kiedy się czekało na wynik Samprasa, a on przegrał z jakimś szwajcarskim anonimem w IV rundzie.Mario pisze:Wakacje u babci, turnieje w stanach, sprawdzanie z rana wyników (ja Hewitta, brat Roddicka) - ciężko o większą nerwówkę w wakacyjne miesiące.
Na forum sympatyków Juventusu, w zapowiedziach przedmeczowych aktualna tabela często pojawia się w formie screenu z telegazetyDamian pisze:Tabele ekstraklasy to z parę dni temu sprawdzałem na 212.
Ta na 212 taka przejrzysta i szybko można ją znaleźć.Lucas pisze:Na forum sympatyków Juventusu, w zapowiedziach przedmeczowych aktualna tabela często pojawia się w formie screenu z telegazetyDamian pisze:Tabele ekstraklasy to z parę dni temu sprawdzałem na 212..
Kiedyś na telegazecie Polsatu wyhaczyłem wyniki na żywo z Wimbledonu. Boże, co to była za frajda.lake pisze:Do tego zestawu pasuję mi jeszcze mój własny ówczesny LS. US Open, ćwierćfinał ToJo-Mark a ja gapię się w 14-calowy czarno-biały TV turystyczny gdzie w naziemnym kodowanym Canal+ to właśnie leci. Piłki nie widać wynik też ciężko odcyfrować, ale w taju 4 czy 5 seta pojawiał się opis przy wyniku w zależności czyja meczowa/setowa.
Najlepszy dowód, że wrzucają Raonka z Mannarino na Chatriera i ciężko ten wybór negować...DUN I LOVE pisze:Beznadziejnie jutro. Kyrgios i ewentualnie Paire ratują dzień.
lake pisze:Sprawdziłem, to jednak był piąty set. Philipoussis, wygrał do 10. W semi ograł Moye a finale wiadomo.
Ostatni wewnątrzaustralijski finał zdaje się.DUN I LOVE pisze:lake pisze:Sprawdziłem, to jednak był piąty set. Philipoussis, wygrał do 10. W semi ograł Moye a finale wiadomo.Spoiler:
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, no-handed backhand i 7 gości