Murray komfortowo będzie w 4R za chwilę, Tomicowi raczej też nic nie zagrozi, nie na tej nawierzchni. Jeszcze trochę ciekawych spotkań jest dzisiaj, myślicie, że Pouille może poważnie postraszyć JMDP?
Jesteśmy niestety na tym etapie, że każdy może poważnie postraszyć JMDPFederasta17 pisze:Jeszcze trochę ciekawych spotkań jest dzisiaj, myślicie, że Pouille może poważnie postraszyć JMDP?
Gdybym ja miał do wyboru Jelenę i jakiś tam Wimbledon też długo bym się nie zastanawiał.Anula pisze:Żona postawiła ultimatum. Albo ja, albo Wimbledon. Wybrał to pierwsze.
A tam loteria: dobrze poserwuje, świetnie pogra z forhendu z miejsca, z dobiegu duuuuuużo bardziej erratycznie, z bekhendu topspinem 10% przebije, slajsem narożników zabraknie. Loterią to w tym meczu jest postawa Francuza. Oczywiście i tak Delpo gra powyżej moich oczekiwań, a każda jego wygrana to triumf ducha nad ciałem - także Vamos!Federasta17 pisze:Zacząć to zaczną, pytanie czy skończą. Dopiero po 18 w Anglii. Jeszcze trzy godziny gry.
Zaraz zacznie Delpo, stawiam, że wygra, ale z nim to trochę taka loteria co się wydarzy.
Malowane to mecze mogą być tylko słowem Tomasza Lorka.DUN I LOVE pisze:Mecz Sock - Raonic będzie malowany słowem Tomasza Tomaszewskiego.
Biorę jeszcze pod uwagę to, że Jelena zabroniła Novakowi zagracania domu kolejnymi skorupami, wazonami i tacami.Mario pisze: Gdybym ja miał do wyboru Jelenę i jakiś tam Wimbledon też długo bym się nie zastanawiał. ...
Dobre.Lleyton pisze:Jakie prognozy na jutro?
Raczej zasmrodzony.DUN I LOVE pisze:Robu, 'zdobiony słowem' może być?
Użytkownicy przeglądający to forum: jarosword20 i 22 gości