Też czuję się zawiedziony. Za jakie grzechy dali Lorka?Wujek Toni pisze:Pierwsze słyszę o tej kategorii Nienawistnika i od razu odczuwam rozczarowanie, jako że kolejny potencjalny tytuł przeszedł mi koło nosa...

Też czuję się zawiedziony. Za jakie grzechy dali Lorka?Wujek Toni pisze:Pierwsze słyszę o tej kategorii Nienawistnika i od razu odczuwam rozczarowanie, jako że kolejny potencjalny tytuł przeszedł mi koło nosa...
Tym bardziej, że Francuz zaczął spływać od medicala w drugim secie.DUN I LOVE pisze:Osłabia mnie Tomik, naprawdę...
Zroddiczał, jak to kiedyśCOA pisze:Ten fh Nicka to jakieś 4 lata za wcześnie się tak beznadziejnie wytopspinował...
Pytanie kiedy on nie był wytopspinowany. To znaczy mnie od pierwszego wejrzenia irytowało, że za dużo pary idzie w rotację.COA pisze:Ten fh Nicka to jakieś 4 lata za wcześnie się tak beznadziejnie wytopspinował...
Teraz idzie już dużo za dużo.Mario pisze: Pytanie kiedy on nie był wytopspinowany. To znaczy mnie od pierwszego wejrzenia irytowało, że za dużo pary idzie w rotację.
Andy zakomunikował, że tydzień po finale Wimbledonu pojedzie wspomóc kolegów w Belgradzie.Mario pisze:Na początku mówił, że Murray wspomoże swoich kolegów w Belgradzie.
Nie zapomnijcie, że ciągle jeszcze nic nie napisałem o porażce sympatycznego Serba. A zapasy jadu zbierałem blisko rok.COA pisze:Nie Ty jeden.Wujek Toni pisze:Od razu odczuwam rozczarowanie, jako że kolejny potencjalny tytuł przeszedł mi koło nosa...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości