Wimbledon 2016
Re: Wimbledon 2016
Roger chyba w końcu dzisiaj dostanie ode mnie lajka.
Pamiętam jak mówiłem, że wygrana Raonicia w szlemie to dla mnie roczny rozbrat z tenisem. Czyli znów, po raz trzeci w tym roku liczę na Murraya...
Pamiętam jak mówiłem, że wygrana Raonicia w szlemie to dla mnie roczny rozbrat z tenisem. Czyli znów, po raz trzeci w tym roku liczę na Murraya...
Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
Byłbym za Kanadą zdecydowanie.robpal pisze:Zamarzył mi się właśnie finał Raonić - Berdych. Ależ by to było piękne.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- Wujek Toni
I bardzo dobrze, kończyć ten cyrk jak najszybciej.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
A teraz taki choke Raonicia 

Turnieje MTT
-
Uratował się póki co. Zobaczymy na jak długo. Come on! Wimbledon 2014, przypomnij sobie Milos.
Wielka szkoda, że zamiast przycisku "ignoruj" nie ma opcji "wyślij 3 pociski rakietowe w okolice pochodzenia adresu IP''.
Nie pęknie raczej Miłosz, cudów nie ma, dwa razy pięć setów w ciągu 2 dni to jednak za dużo. Szkoda wielka.
Nie pęknie raczej Miłosz, cudów nie ma, dwa razy pięć setów w ciągu 2 dni to jednak za dużo. Szkoda wielka.
Serio perspektywa kolejnego ewentualnego finału aż tak Cię boli? Kosztem nawet kompromitacji w ostatnim meczu? Nie rozumiem, nigdy nie zrozumiem.Wujek Toni pisze:Co ja bym dał, żeby on skończył karierę w tym roku, najlepiej po tym meczu.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2016, 17:32 przez COA, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden gem.
- Robertinho
Miał prawo mieć kryzys Fed, taka jest obiektywna prawda. 

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Od dziś chyba wszystkie mecze będę trollował. Ani razu nie uwierzyłem w Raonicia i proszę, mamy to 

Turnieje MTT
Trollował?

MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
-
Najważniejszy gem w karierze Kanadyjczyka.
GG.
Spokojna reakcja Miłosza, ma na celowniku grubszą zwierzynę za 2 dni.
Spokojna reakcja Miłosza, ma na celowniku grubszą zwierzynę za 2 dni.
Jestem w szoku 

Mamy to! szlemowa pełnoletniość zarezerwowana dla Novaka, ot co. 

Trochę to smutne, że Roger przegrał z ślamazarnym miśkiem, ale przykro byłoby dopiero w finale. Symboliczna zmiana pokoleń. 

- Robertinho
Możesz w ten sposób zakończyć karierę dużo wcześniej niż Fedal.matek20 pisze:Od dziś chyba wszystkie mecze będę trollował. Ani razu nie uwierzyłem w Raonicia i proszę, mamy to
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Wimbledon 2016
Żeby on chociaż Rafe dogonilGentleman pisze:Mamy to! szlemowa pełnoletniość zarezerwowana dla Novaka, ot co.
- Wujek Toni
W ogóle mnie nie zdziwi zwycięstwo Berdycha w tych okolicznościach.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Nawet nie mrugnął w ostatnim gemie. Choć tyle dobrego można o Miłoszu napisać.
No i w sumie mam wrażenie, że Kanadyjczyk będzie dla Murraya znacznie cięższym rywalem w finale niż Federer, którego by rutynowo rozpykał.
No i w sumie mam wrażenie, że Kanadyjczyk będzie dla Murraya znacznie cięższym rywalem w finale niż Federer, którego by rutynowo rozpykał.
MTT career highlights (26-17):