Nawet w 2009 roku tak było?DUN I LOVE pisze: Nie mam słów, żeby opisać swoje uwielbienie dla tego miejsca, tej pogody i tego turnieju.

Nawet w 2009 roku tak było?DUN I LOVE pisze: Nie mam słów, żeby opisać swoje uwielbienie dla tego miejsca, tej pogody i tego turnieju.
Wydarzenia na korcie nie wpływają na moje postrzeganie dane imprezy. Dla jednego meczu nie będę zmieniał tego, co czuję od 1999 roku.Jacuszyn pisze:Nawet w 2009 roku tak było?
robpal pisze:Delpo dwa brejki w plecy, bardzo źle to wygląda
Przed chwilą zrobiłem konto i wybrałem abonament ten za 10 zł, ale nie wiedziałem, że to od razu będzie działac.piotrex007 pisze:Polecam zainwestować 10zł i kupić sobie Eurosport Player! Bardzo przydatna rzecz na Wielkie Szlemy10zł na miesiąc, czyli jeszcze dwa tygodnie po AO można oglądać w weekend np. Bundesligę
Dlaczego ? Adrian to skończy w 3 setach.Tweener pisze:Trochę skomplikuje mi plany ten przegrany set Del Potro, a tak chciałem po tym meczu przenieś się na rozpoczęcie meczu Verdasco...
A od kiedy chciałeś, żeby działało?Denek pisze:Przed chwilą zrobiłem konto i wybrałem abonament ten za 10 zł, ale nie wiedziałem, że to od razu będzie działac.piotrex007 pisze:Polecam zainwestować 10zł i kupić sobie Eurosport Player! Bardzo przydatna rzecz na Wielkie Szlemy10zł na miesiąc, czyli jeszcze dwa tygodnie po AO można oglądać w weekend np. Bundesligę
Muszę zapłacić czy moge zrezygnować jakos ?
![]()
W potwierdzeniach płatnosci mam takie cos:
Data Cena Status Metoda płatności
16/01/2012 9.90 zł Oczekiwanie na akcept
Nie wykluczam, ale tego też bym nie chciał. Już wolę stracić Tomic-VerdascoJames_007_Blake pisze:Dlaczego ? Adrian to skończy w 3 setach.Tweener pisze:Trochę skomplikuje mi plany ten przegrany set Del Potro, a tak chciałem po tym meczu przenieś się na rozpoczęcie meczu Verdasco...
Wydaje mi się, że nie musisz, przecież nie możesz oglądać meczów, prawda? Czyli nie masz aktywnego abonamentu, a jak nie masz zapłaconego abonamentu, to Ci nie włączą, więc jest okDenek pisze:No nie wiem ... powiedz mi co mam teraz zrobic... da się zrezygnować czy muszę płacić? Jeśli muszę to w jaki sposób...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości