Jakie dwa? Przecież się gra do trzech wygranychJames_007_Blake pisze: Adrian 6:2 no to jeszcze 2 sety poprosimy.

Jakie dwa? Przecież się gra do trzech wygranychJames_007_Blake pisze: Adrian 6:2 no to jeszcze 2 sety poprosimy.
Dlatego dwarobpal pisze:Jakie dwa? Przecież się gra do trzech wygranychJames_007_Blake pisze: Adrian 6:2 no to jeszcze 2 sety poprosimy.
No nie, dlatego trzyJames_007_Blake pisze: Dlatego dwa
To jak nie zapłacisz, to przestaną działać ;P Też tak kiedyś miałem, że włączyłem sobie ten abonament, miałem płacić, ale przeniosło mnie do strony i mogłem oglądać streamyDenek pisze:No właśnie działają mi wszystkie streamy, więc chyba mogę oglądać
Chyba za chwilę dostanę ... Kubot przegrywa w 2 secie 0-2 ...Ruch żebyś zawału nie dostał![]()
No nie powinni przynajmniejDenek pisze:Czyli jak nie będę z tego korzystał to nie będą mnie ścigać?
No ja nie wiem czy Radwa swoją beznadziejną grą pierwsza się do tego przyczyniła...DUN I LOVE pisze:Na korcie nr5 pierwszy TB w tegorocznym turnieju. Pere Riba gra decidera z Albertem Montanesem. Ale to musi być mecz.
Ja też nie wiem, co ma Agnieszka z tym wspólnego.Martinek pisze:No ja nie wiem czy Radwa swoją beznadziejną grą pierwsza się do tego przyczyniła...DUN I LOVE pisze:Na korcie nr5 pierwszy TB w tegorocznym turnieju. Pere Riba gra decidera z Albertem Montanesem. Ale to musi być mecz.
Tąpnięte z Htc Wildfire S
Ktoś zasłabł na trybunach.DUN I LOVE pisze:
Dlaczego przerwano mecz Juana z Adrianem?
Znalazłeś na lsh? Bo do Del Potro bardzo średnie.sheva pisze:Tak na marginesie: kapitalne są w tym roku streamy z Melbourne np. ten http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327 wygląda jak w HD.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Bombardiero, DUN I LOVE, Google [Bot] i 7 gości