Ja tam wszystkim jestem podjarany.Del Fed pisze:Szkoooda tego bp. Jestem jednak podjarany szybkością JMDP w tym meczu. Inny człowiek.

Tyle narzekaliśmy na rywali w pierwszych rundach Djokovicia - to teraz mamy. To chyba nazywa się karma.

Ja tam wszystkim jestem podjarany.Del Fed pisze:Szkoooda tego bp. Jestem jednak podjarany szybkością JMDP w tym meczu. Inny człowiek.
Przy takich pociskach nie ma raczej na to szans.Del Fed pisze:Na szczęśćie Koko ani razu nie uchwycił jeszcze trybu ściana w tym meczu na dłuższą chwilę.
Pewnie stąd te obawy, że jeszcze niedawno sam Del Potro krytycznie oceniał swoją kondycję. No a umówmy się, że prime Palito bogiem kondycji to nie był.Emu pisze:Nie wiem skąd pomysł, że Del Potro ma paść kondycyjnie po 1:30. Jak już Novak to wyciągnie to regularnością i błędami Juana.
A finał USO?Rroggerr pisze:
O największe indywidualne zwycięstwo w karierze gra Delpo IMHO.
O pojedynczy mecz mi chodzi. Ostatni raz Palito nad graczem z top10 wygrał w 2013 roku?DUN I LOVE pisze:A finał USO?Rroggerr pisze:
O największe indywidualne zwycięstwo w karierze gra Delpo IMHO.
Wiem, że o pojedynczy i dlatego podaję tamten finał szlema z rekordzistą w liczbie zwycięstw w takich turniejach, broniącym 5 raz tytułu w NYC i do tego od stanu 1-2 w setach.Rroggerr pisze: O pojedynczy mecz mi chodzi. Ostatni raz Palito nad graczem z top10 wygrał w 2013 roku?
Grają codziennie, startując w 2 lub 3 konkurencjach. Każda niepotrzebna godzina może mieć później znaczenie.Del Fed pisze:Nie no, wygrywając ten mecz Serb wygra cały turniej.Tak to widzę. Zwłaszcza w skróconej formule w 3.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości