Z tego co wiem, to ona kocha różowy. O to mi chodziło.Anula pisze:Doda nie jest ekstrawagancka. Jest tylko śmieszna.![]()

A spodenki w kratkę Nadala Ci się podobały? Ja w takich(tylko długich) chodzę spać.

Z tego co wiem, to ona kocha różowy. O to mi chodziło.Anula pisze:Doda nie jest ekstrawagancka. Jest tylko śmieszna.![]()
Rewelacji nie widzę. Isner dzisiaj popełnia dzisiaj błąd za błędem. Ciekawa jestem jaką ma statystykę NB.Shinoda pisze:Jak tak ogląda Nalba i Długiego, to dochodzę do wniosku, że Gruby jest w całkiej dobrej dyspozycji. Nie bije po płotach, co jest sporym plusem....
Jak tam Rafa?Anula pisze:Rewelacji nie widzę. Isner dzisiaj popełnia dzisiaj błąd za błędem. Ciekawa jestem jaką ma statystykę NB.Shinoda pisze:Jak tak ogląda Nalba i Długiego, to dochodzę do wniosku, że Gruby jest w całkiej dobrej dyspozycji. Nie bije po płotach, co jest sporym plusem....
Cud, miód i orzeszki.Sempere pisze:
...A spodenki w kratkę Nadala Ci się podobały? Ja w takich(tylko długich) chodzę spać.
Grigor odłamał, natomiast u Younga spawa wygląda nie za ciekawie.sheva pisze:Grisha przełamany i Donek też...
Nie wiem. Jeszcze do niego nie dzwoniłam.Shinoda pisze:Jak tam Rafa?Anula pisze:Rewelacji nie widzę. Isner dzisiaj popełnia dzisiaj błąd za błędem. Ciekawa jestem jaką ma statystykę NB.Shinoda pisze:Jak tak ogląda Nalba i Długiego, to dochodzę do wniosku, że Gruby jest w całkiej dobrej dyspozycji. Nie bije po płotach, co jest sporym plusem....
Też cud, miód i orzeszki. Dlatego mam sentyment do Gaela.Sempere pisze:Anula, a te spodnie za kolano i koszulka bez rękawów? Też Ci się pewnie podobały?
Rozumiem, że Rafa w każdym ubiorze wygląda ślicznie? Nawet ubrany w kombinezon Verdasco?Anula pisze:Też cud, miód i orzeszki. Dlatego mam sentyment do Gaela.![]()
DUN nie będzie z tego zadowolony.Statystyczny pisze:Ho ho, Lacko ogrywa Younga!
Cóż ..... . Nie ubiór zdobi człowieka, ale chętnie zobaczyłabym go w piżamce w kratkę:PSempere pisze:...Rozumiem, że Rafa w każdym ubiorze wygląda ślicznie? Nawet ubrany w kombinezon Verdasco?
Dun nie oglądał meczu, tylko cyferki przeglądał. Może jakoś w tej Warszawie przeżyję tę hiobową wieść.Ranger pisze: DUN nie będzie z tego zadowolony.![]()
A w stroju superbohatera Fernando?Anula pisze:Cóż ..... . Nie ubiór zdobi człowieka, ale chętnie zobaczyłabym go w piżamce w kratkę:P![]()
![]()
![]()
Nikt nie może zbliżyć się do ideału.Sempere pisze:...
A w stroju superbohatera Fernando?
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, azver, Bluecafe, Google [Bot], Żilu i 31 gości