Nie zdziwie się bardzo jak on ten mecz przegra.Shinoda pisze: Wawrinka to jednak luzer.

*2/1 Wawrinka w IV secie.
Nie zdziwie się bardzo jak on ten mecz przegra.Shinoda pisze: Wawrinka to jednak luzer.
A przegrane się liczą?Denek pisze:Wie ktoś może czy mecze "wygrane" przez w/o wchodzą do statystyk? Ciekawi mnie czy Roger dalej ma 21 czy już 22 wygrane mecze z rzędu.
Nie zaliczają się.Denek pisze:Wie ktoś może czy mecze "wygrane" przez w/o wchodzą do statystyk? Ciekawi mnie czy Roger dalej ma 21 czy już 22 wygrane mecze z rzędu.
Chyba jednak nie, *4-1 w czwartym zapowiada szybki koniec...sheva pisze: Nie zdziwie się bardzo jak on ten mecz przegra.
Przecież Federer się nawet do niego nie zbliżyDenek pisze: Najgorsze będzie jeśli zabraknie 1 zwycięstwa do poprawienia rekordu Djoka![]()
Zejdź na ziemię.Denek pisze:Przegrane się nie liczą, czyli wygrane teżNajgorsze będzie jeśli zabraknie 1 zwycięstwa do poprawienia rekordu Djoka
![]()
Jak zwykle, nawet pomarzyć nie możnaDUN I LOVE pisze:Zejdź na ziemię.Denek pisze:Przegrane się nie liczą, czyli wygrane teżNajgorsze będzie jeśli zabraknie 1 zwycięstwa do poprawienia rekordu Djoka
robpal pisze:Przecież Federer się nawet do niego nie zbliży
Dla mnie to był pierwszy dzień obfitego oglądania od... września, więc szczęśliwy jestem jak małe dziecko z zabawkąDUN I LOVE pisze:Być może to złudzenie, ale mijający dzień był chyba najlepszym na tegorocznym AO, przynajmniej było najwięcej momentów, gdzie dużo się działo na kilku kortach jednocześnie.
Djoko z każdego przed R16 zrobi miazgę, więc nie ma co się martwićMario pisze:Problemem jest to, że dalej czeka Djoko, który na dość wolnym korcie z nie do końca zdrowym Nicolasem może zrobić z niego miazgę, więc jak Francuz jutro/dzisaj przegra to też załamany nie będę.
Dla mnie frajer, bo trudno mi inaczej napisać o nim skoro miał praktycznie wygrany mecz, kulejącego Isnera i przez głupią kłótnię z arbitrem i supervisor'em wszystko zaprzepaścił.DUN I LOVE pisze: Nalb frajer?Z upływem lat z tego wspaniałego tenisa pozostają coraz większe zgliszcza, ale mecz taki jak dzisiejszy, pokazał dobitnie, dlaczego ten człowiek wygrał tylko 11 turniejów i dlaczego jest to tak śmieszna, jak na niego, liczba. Swoją drogą, to specjalność zakładu New Balls - przegrywać mecze po zmarnowaniu szans meczowych.
Tylko wolałbym żeby tą miazgę zrobił z Ito.robpal pisze:Djoko z każdego przed R16 zrobi miazgę, więc nie ma co się martwićMario pisze:Problemem jest to, że dalej czeka Djoko, który na dość wolnym korcie z nie do końca zdrowym Nicolasem może zrobić z niego miazgę, więc jak Francuz jutro/dzisaj przegra to też załamany nie będę.
Są, jak zresztą nazwa kortu może delikatnie zasugerować.Martinek pisze:Na Show korcie 3 będą kamery? Bo chcę wreszcie Milosa obejrzeć .
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon i 7 gości