US Open 2016
- Wujek Toni
Re: US Open 2016
Całkiem nieźle Serb zaczął, może się rzeczywiście lekko podleczył.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Świetnie zaczął Novak. Szanse Michasia 1: 764764454545646, ale zawsze są. 

Youzhny chyba już kończy...
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Raczej tak. Nole jest jednak w czepku urodzony.Damian pisze:Youzhny chyba już kończy...
Skończy się jeszcze szybciej? Już interwencja medyczna.
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
- Wujek Toni
W przeciwieństwie do Twojego idola.Anula pisze:
Raczej tak. Nole jest jednak w czepku urodzony.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Zobaczymy. Michaś wraca do gry.lake pisze:Skończy się jeszcze szybciej? Już interwencja medyczna.
Koniec.
Nole, wóz drabiniasty.
Porządnym graczem stał się tego lata Monf, nawet od debili nie można go już zasadniczo wyzwać. Nuda.

Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- Wujek Toni
Lel. To może przebić nawet US Open 2010, które wydawało się nietykalne.
Czekam na moment, aż zwycięzca Szlema w drodze po tytuł dostanie dwa krecze, dwa walkowery, Tomica, Berdycha i jakiegoś Raona. Bo do tego, to chyba zmierza.
Poczekaj aż dostanie poważniejszego rywala, bo z takimi to można się bawić bez konsekwencji.Del Fed pisze:Porządnym graczem stał się tego lata Monf, nawet od debili nie można go już zasadniczo wyzwać. Nuda.
MTT bilans finałów (22-29)
W: Queen's Club 13, Monte Carlo 14, Australian Open 15, Nottingham 15, Chennai 16, Rio de Janeiro 17, Wiedeń 17, Acapulco 18, Madryt 18, Queen's Club 21, Cincinnati 21, Indian Wells 21, World Tour Finals 21, s-Hertogenbosch 22, Roland Garros 23, Astana 23, Hong Kong 24, Madryt 24, Umag 24, Tokio 24, Australian Open 2025, Dallas 25
F: Auckland 14, Miami 14, Roland Garros 14, Waszyngton 14, World Tour Finals 14, Rio de Janeiro 15, US Open 15, Estoril 16, Pekin 17, Rio de Janeiro 18, Monte Carlo 18, Rzym 18, Lyon 18, Metz 18, Hamburg 20, Madryt 21, St. Petersburg 21, Adelajda-2 22, Buenos Aires 22, Rio de Janeiro 22, Cincinnati 22, Astana 22, Rio de Janeiro 23, Bastad 23, Rio de Janeiro 24, Dubaj 24, Basel 24, Brisbane 25, Buenos Aires 25
W: Queen's Club 13, Monte Carlo 14, Australian Open 15, Nottingham 15, Chennai 16, Rio de Janeiro 17, Wiedeń 17, Acapulco 18, Madryt 18, Queen's Club 21, Cincinnati 21, Indian Wells 21, World Tour Finals 21, s-Hertogenbosch 22, Roland Garros 23, Astana 23, Hong Kong 24, Madryt 24, Umag 24, Tokio 24, Australian Open 2025, Dallas 25
F: Auckland 14, Miami 14, Roland Garros 14, Waszyngton 14, World Tour Finals 14, Rio de Janeiro 15, US Open 15, Estoril 16, Pekin 17, Rio de Janeiro 18, Monte Carlo 18, Rzym 18, Lyon 18, Metz 18, Hamburg 20, Madryt 21, St. Petersburg 21, Adelajda-2 22, Buenos Aires 22, Rio de Janeiro 22, Cincinnati 22, Astana 22, Rio de Janeiro 23, Bastad 23, Rio de Janeiro 24, Dubaj 24, Basel 24, Brisbane 25, Buenos Aires 25
Jak tak dalej pójdzie, to się okaże że Jurek był największą przeszkodą w drodze po tytuł.
- Robertinho
- Wujek Toni
Wyjdzie pozbawiony jakiegokolwiek rytmu meczowego na Ajsnera. Może być gorąco.
Oby nie jedyną.Hankmoody pisze:Jak tak dalej pójdzie, to się okaże że Jurek był największą przeszkodą w drodze po tytuł.

Novak ściga Wawrinkę z AO '14. Tamten też rzadko grywał ze zdrowymi.
Straszna bieda...
Do pełni szczęścia brakuje żeby Gael doszedł do 1/2 i zagrał jak clown.
Do pełni szczęścia brakuje żeby Gael doszedł do 1/2 i zagrał jak clown.
Jednak zbyt rzadko czytasz forum.simon pisze:... Tamten też rzadko grywał ze zdrowymi.

Gael nieźle sobie radzi.
- DUN I LOVE
- Administrator
Zdrowego Djokovicia ograł w Australii, co zawsze jest wyczynem.
Jużny w normalnych okolicznościach nie powinien był się znaleźć w meczu 3. rundy WS. Skończony grajek z 50 kontuzjami i mniejszymi urazami. Dajcie spokój.
Patrzcie na scoreboard - wczoraj jako ostatni awansowali Ferrer i Karlović, dzisiaj Tsonga i Baghdatis. Do niedawna w turnieju byli Anderson, Simon i Jużny. Pozostaje w nim Lorenzi, który w wieku 35 lat robi najlepszy wynik szlemie i to nie na RG, a na nowojorskim hard.
Dom starców, co jest dobrą wiadomością dla Ani - jej Bogowie absolutnie się jeszcze nie skończyli. Będzie Rafole.
Jużny w normalnych okolicznościach nie powinien był się znaleźć w meczu 3. rundy WS. Skończony grajek z 50 kontuzjami i mniejszymi urazami. Dajcie spokój.
Patrzcie na scoreboard - wczoraj jako ostatni awansowali Ferrer i Karlović, dzisiaj Tsonga i Baghdatis. Do niedawna w turnieju byli Anderson, Simon i Jużny. Pozostaje w nim Lorenzi, który w wieku 35 lat robi najlepszy wynik szlemie i to nie na RG, a na nowojorskim hard.
Dom starców, co jest dobrą wiadomością dla Ani - jej Bogowie absolutnie się jeszcze nie skończyli. Będzie Rafole.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zdecydowanie wolę "starców", niż całe tabuny bezużytecznych "pięknych i młodych".DUN I LOVE pisze: Dom starców, co jest dobrą wiadomością dla Ani - jej Bogowie absolutnie się jeszcze nie skończyli. Będzie Rafole.

Rafole? Może byc. Nolandy też.
Isner jest w tym roku katastrofalny, wyjście z 4 gemów w secie z Novakiem będzie sukcesem, a problemy zdrowotne też mu dokuczają...