Niemcy - Bundesliga
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Niemcy - Bundesliga
Będzie się śniła ta setka Zollerowi. Taką patelnię mieć na 2-1. Szkoda.
E: Chicharito pogrąża Dortmund. Na niewiele się zdało to potknięcie Bayernu.
E: Chicharito pogrąża Dortmund. Na niewiele się zdało to potknięcie Bayernu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jeszcze bardziej zagęściło się za plecami Bayernu. Trzeba uczciwie powiedzieć, że słabo wyglądał Dortmund, w przeciwieństwie do ich ostatnich meczów. Pewnie jakiś wpływ miał na to ciężki bój w tygodniu z Realem. Ciekawe jak piłkarze z Gladbach będą dziś biegać, bo jednak intensywność gry w meczu z Barceloną była bardzo duża. Borussia w przypadku ewentualnego zwycięstwa wskoczy na drugie miejsce.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ciekawe, czy ewentualna szósta porażka Schalke nie spowoduje zmiany trenera?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Bez rewelacji jak narazie ta niedziela z Bundesligą. Liczyłem na więcej - może w ostatniej połówce dzisiaj.
- DUN I LOVE
- Administrator
Schalke zabiło mecz, strzelając 3 gole w 6 minut.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Szkoda, bo z dużą ochotą ruszyli po przerwie piłkarze Gladbach i po tych kilku minutach wydawało się, że to oni otworzą wynik. Stało się inaczej, później poszli gospodarze za ciosem - wszystko im wychodziło po przerwie. Embolo 

- DUN I LOVE
- Administrator
Powrót do rozgrywek ligowych rozpoczął się od meczu o fotel wicelidera. Niezła druga połowa, ale generalnie spotkanie poniżej oczekiwać. 1-1 na Signal Iduna Park i grupa pościgowa ma spore szanse zepchnąć Dortmund i Berlin z zajmowanych obecnie miejsce. Zdziesiątkowana Borussia mogła pokazać swój potencjał, jeżeli idzie o młodych graczy, najlepiej grał Mor - szkoda, że na koniec puściły nerwy i zszedł do szatni przed ostatnim gwizdkiem.
Zanudza mnie na śmierć futbol Herthy.
Zanudza mnie na śmierć futbol Herthy.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
FC KONTUZJA DORTMUND – SZPITALNY DREAM TEAM
http://weszlo.com/2016/10/14/fc-kontuzj ... ream-team/
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Hank, Ferenc, coś dziś oglądacie?
Eintracht ma szansę cokolwiek zrobić dominatorom?
Eintracht ma szansę cokolwiek zrobić dominatorom?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jak Carlo znowu wystawi taki skład jak ostatnio, to może się postawią, w przeciwnym razie srogie baty.
Co do oglądania, to raczej nie, dziś mam w planach Chelsea, potem Napoli, City, Zagłebie. Od 18-20 mam okienko, ale to też pewnie wybiorę CP z WHU.
Co do oglądania, to raczej nie, dziś mam w planach Chelsea, potem Napoli, City, Zagłebie. Od 18-20 mam okienko, ale to też pewnie wybiorę CP z WHU.
- DUN I LOVE
- Administrator
Punkt zostaje we Frankfurcie. Tym cenniejszy, że Eintracht wyrównał grając w 10 na 11 piłkarzy Bayernu. Świetne widowisko. Bayern dalej bez błysku, ale zachowuje spokojne prowadzenie w tabeli.
Koeln.
Koeln.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Koln kozacko.
Niezłe jaja w Gladbach, od 25 minuty HSV w dziesiątkę, dwa karne dla gospodarzy - nie wystarczyło. 0-0.
Niezłe jaja w Gladbach, od 25 minuty HSV w dziesiątkę, dwa karne dla gospodarzy - nie wystarczyło. 0-0.
- DUN I LOVE
- Administrator
Teraz Bawaria podejmuje Gladbach, nie lubią z nimi grać. Nieoczekiwania bardzo ciekawie się zrobiło w Niemczech.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Znowu dziwny skład, i znowu remis Bayernu.
- DUN I LOVE
- Administrator
Hamburg, jedyny zespół, który zawsze grał w Bundeslidze, z taką grą straci ten status. Dajcie spokój, przecież to czarna rozpacz.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
No kiedyś muszą się rozbić, ile razy można spadać na cztery łapy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ponownie Borussia tragicznie po meczu w Lidze Mistrzów.
- DUN I LOVE
- Administrator
Skandaliczny Dortmund w defensywie.
E: Uratowali remis. Ingolstadt w końcówce stało w swoim polu bramkowym, musiało BVB coś wcisnąć. Christian Pulisic - 18-letni Amerykanin, już na celowniku Barcelony.
E: Uratowali remis. Ingolstadt w końcówce stało w swoim polu bramkowym, musiało BVB coś wcisnąć. Christian Pulisic - 18-letni Amerykanin, już na celowniku Barcelony.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Różnica kilku klas dzisiaj, niestety. Borussia nawet nie walczy, Vestergaard tragedia. Brakuje Raffaela, Hazarda. Dahoud musi być w mega słabej formie skoro nie gra.