Ja mam włączone i szczerze mówiąc to emocje takie same jak za oknem, na peryferiach Białego.Sempere pisze:Coś nie mogę wejść w ten meczu, przełaczę na chwiłe na Kitzbuehel.

Trudny gem Hewitta.
Ja mam włączone i szczerze mówiąc to emocje takie same jak za oknem, na peryferiach Białego.Sempere pisze:Coś nie mogę wejść w ten meczu, przełaczę na chwiłe na Kitzbuehel.
Też tak myślę, w TB Lleyton nie powinien mieć za dużo do powiedzenia, o ile dojedzie do tych tie-breaków - wystarczy, że Hewitt straci na moment koncentrację i będzie po zabawie...sheva pisze:Na moje oko to Hewitt nie ma szans ani na jednego seta. Pewnie TB w którymś z setów będzie, ale nic więcej.
A mnie serducho boli jak muszę wstawać o 5, kiedy noc ciemna za oknemDUN I LOVE pisze:Trochę mnie boli serce, kiedy człowiek pomyśli o tej zniszczonej przez kontuzje karierze.
No przestań, przestańDUN I LOVE pisze:Muszę przestać oglądać New Ballsów.
Ale chyba nie cały mecz, tylko seta?Joao pisze:Coś czuję, że Hewitt to wygra
No słabo dziś się Milos prezentuje. Masa nieczystych uderzeń, a przecież drugi set się kończy, czas najwyższy zacząć coś graćJoao pisze:Coś czuję, że Hewitt to wygra
Chyba jeszcze do tej grupy trzeba dodać Łukasz Kubotarobpal pisze:No przestań, przestańDUN I LOVE pisze:Muszę przestać oglądać New Ballsów.
Oglądaj Tomica, Dołgopołowa, Del Potro, Raonicia, Nishikoriego, Dimitrowa, Stebe czy Harrisona. Stylów mnogość
Szkoda, że jeszcze nie tak wielkie kortowe osobowości.robpal pisze: Oglądaj Tomica, Dołgopołowa, Del Potro, Raonicia, Nishikoriego, Dimitrowa, Stebe czy Harrisona. Stylów mnogość
Pewnie, że cały mecz, a coA-Rod pisze: Ale chyba nie cały mecz, tylko seta?
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, azver, Bluecafe, Bombardiero, DUN I LOVE, Żilu i 28 gości