Skazałeś już JMdP i Tomaśka na pożarcie.?Robertinho pisze: Dobrze, postaram się skupić na płotach, ramach i ładowaniu w pół siatki returnów po morderczych serwisach Rafy.

Nieładnie.

Skazałeś już JMdP i Tomaśka na pożarcie.?Robertinho pisze: Dobrze, postaram się skupić na płotach, ramach i ładowaniu w pół siatki returnów po morderczych serwisach Rafy.
Bynajmniej, przecie piszę że Portek może uratować Fedkowi tyłek.Anula pisze:Skazałeś już JMdP i Tomaśka na pożarcie.?![]()
Nieładnie.![]()
Tysięczny mecz i przegrana.?Robertinho pisze: Bynajmniej, przecie piszę że Portek może uratować Fedkowi tyłek.(a co mi tam, dorzucę do pieca
)
Niestety, ale niektórzy czołowi przedstawiciel gatunku to abstynenci.robpal pisze:Przecież 3/4 Federastów na czas Fedala zamyka się w pokoju bez komputera i telefonu. I potem, zależnie od wyniku, ogląda powtórkę zapijając mocnym alkoholem lub podjadając czipsy
Ja zresztą robię tak samo
Obawiam się, że byłaby to pewna pointa jego kariery; wygrał więcej niż ktokolwiek, ale tej kropki nad "i" zabrakło zbyt wiele razy.Anula pisze:Tysięczny mecz i przegrana.?Robertinho pisze: Bynajmniej, przecie piszę że Portek może uratować Fedkowi tyłek.(a co mi tam, dorzucę do pieca
)
![]()
Niezły jubileusz.
Czemu niestety? Każdy musi alkohol pić? Są też inne napoje.Robertinho pisze:Niestety, ale niektórzy czołowi przedstawiciel gatunku to abstynenci.robpal pisze:Przecież 3/4 Federastów na czas Fedala zamyka się w pokoju bez komputera i telefonu. I potem, zależnie od wyniku, ogląda powtórkę zapijając mocnym alkoholem lub podjadając czipsy
Ja zresztą robię tak samo
Niestety dla wizji Robpala...Sempere pisze:Czemu niestety? Każdy musi alkohol pić? Są też inne napoje.
Zapewne już widziałeś ale zapodamDUN I LOVE pisze:Dysponuje ktoś wiedzą, z którego kortu będą dziś transmitować na ES głównym?
Hmm.?! Szkoda, że nie mam dostępu do wywiadu jakiego Roger udzielił Matsowi przed finałem RG 2008. Może ktoś ma i się tutaj podzieli. Od tego czasu, dzielę wypowiedzi Matsa przez dwa i potem jeszcze przez 10.jonathan pisze:Robpal, oglądałem Gem, set i Mats i Wilander w bardzo podobnym tonie co ja wypowiadał się zarówno o postawie Federera, jak i Tomicia, więc nie wiem, jak tu chcesz jeszcze ze mną dyskutować.
Biadolący forumowicze bardziej wiarygodni w swoich opiniach niż Wilander, nie ma co.Anula pisze:Hmm.?! Szkoda, że nie mam dostępu do wywiadu jakiego Roger udzielił Matsowi przed finałem RG 2008. Może ktoś ma i się tutaj podzieli. Od tego czasu, dzielę wypowiedzi Matsa przez dwa i potem jeszcze przez 10.
No pewnie, od tego jest Internetjonathan pisze:Ale Ty w końcu zawsze masz wiele do powiedzenia.
Zdecydowanie bardziej wolę Twoje opinie niż Matsa.jonathan pisze: Biadolący forumowicze bardziej wiarygodni w swoich opiniach niż Wilander, nie ma co.
Pewnie dlatego, że 3/4 czasu spędził w szpitalujonathan pisze:Żadnych wpadek póki co mu chyba na forum nie wynotowaliście. A jesteście od tego specjalistami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Bluecafe, Bombardiero, Jacques D., Rroggerr i 25 gości