E: Uwaga, idę oglądać mecz.

Widzę, że jest formaDUN I LOVE pisze:Dużo więcej sił na korcie będą musieli zostawić natomiast Rafa i Roger, przy czym del Potro ma moim zdaniem duże szanse na sprawienie niespodzianki.
Ależ ja nie narzekam, bo mam dla Szkota taki samo zadanie.robpal pisze:Ale ja nie mam nic przeciwko łatwej drabince. Suma sumarum, to on wg mnie ma największe szanse, żeby jakkolwiek się postawić Serbowi, więc lepiej niech się nie męczy
Ode mnie otrzymał ten tytuł już rok temu kiedy dochodząc do trzech półfinałów Szlema człowiekiem z najwyższym rankingiem jakiego pokonał był chyba Gasquet. Dwóch półfinałów Mastersów na cegle lepiej pod tym względem nie komentować.robpal pisze:Murray otrzymuje ode mnie tytuł farciarza dekady.
Właśnie nikt tu nie mówi o Jego winie, tylko o tym, że ma farta do tych drabinek. Przecież teoretycznie powinien mieć w drodze do półfinału np. Monfilsa i Tsongę, a miał Kukushkina i teraz NishikoriegoJames_007_Blake pisze:Aha czyli to jego wina ? nie bądzcie śmieszni.
Bez returnu też nie będzie gry.Mario pisze:Bez serwisu nie pogramy. Lleyton w pierwszym gemie 30% trafiania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Bizon, Bombardiero, jarosword20, Nando, Rroggerr i 24 gości