Mowa o Nadalu? Profanacja słowa Król, w takim razierobpal pisze:Gdzie? Ja tam Króla nie widziałemDUN I LOVE pisze: Powtórkę pierwszego QF oglądasz czy jak?![]()
To był Nadal w przebraniu? Niepodobny

Mowa o Nadalu? Profanacja słowa Król, w takim razierobpal pisze:Gdzie? Ja tam Króla nie widziałemDUN I LOVE pisze: Powtórkę pierwszego QF oglądasz czy jak?![]()
To był Nadal w przebraniu? Niepodobny
No chyba Dziadka Królem nie nazwiemy? To dopiero profanacjaJules pisze: Mowa o Nadalu? Profanacja słowa Król, w takim razie
Pokaż newsasheva pisze:Podobno Nadal rozważał wycofanie się z turnieju.
Karol Stopa o tym mówił przed spotkaniem, z tym, że Nadal podobno mówił tak przed rozpoczęciem turnieju.robpal pisze:sheva pisze:Podobno Nadal rozważał wycofanie się z turnieju.
Ale mówił o dzisiaj, czy ogólnie? Było trochę paniki w obozie po incydencie z kolanem, ale jakoś żyje. Nie widać, żeby mu przesadnie dokuczało. Prawdę powiedziawszy, nie widać, żeby w ogóle mu dokuczałosheva pisze:Pan Karol Stopa tak powiedział.
W niedzielę przed turniejem ta sytuacja miała miejsce.robpal pisze:Ale mówił o dzisiaj, czy ogólnie? Było trochę paniki w obozie po incydencie z kolanem, ale jakoś żyje. Nie widać, żeby mu przesadnie dokuczało.sheva pisze:Pan Karol Stopa tak powiedział.
To pewnie nadinterpretacja słów Rafy, który mówił na konfie po pierwszym meczu, że "nie wiedział, czy będzie w stanie zagrać"sheva pisze: W niedziele przed turniejem ta sytuacja miała miejsce.
Ktoś Cię prosi o takie komentarze? Ja rozumiem, że nie ma Masty i ktoś musi przejąć schedę, no ale...Jules pisze:A ja słyszałem, że Rafa nadwyrężył sobie nadgarstek jak otwierał swoją szafkę w szatni.
Nie rozumiem jak można być fanem jego gry, naprawdę.
Ja wolę Mastę.robpal pisze:Ktoś Cię prosi o takie komentarze? Ja rozumiem, że nie ma Masty i ktoś musi przejąć schedę, no ale...
Między "udzielaniem się" a "trollowaniem i pisaniem nie na temat" jest różnica. Dość wyraźna.Jules pisze:Bez spinki chłopaku, mogę się wypowiadać, nie muszę mieć Twojego pozwolenia, aby się udzielać na tym forum.
Berdych ładnie gra. W sumie nie wiem kogo bym wolał w półfinale, ostatnio mam złe wspomnienia z Czechem.
Rozumiem że łatwa wygrana Feda i zachwyty nad nim irytują, ale nie nadymaj się tak, bo pękniesz.robpal pisze:No chyba Dziadka Królem nie nazwiemy? To dopiero profanacjaJules pisze: Mowa o Nadalu? Profanacja słowa Król, w takim razie
Nie pęknę, popłaczę sięRobertinho pisze: Rozumiem że łatwa wygrana Feda i zachwyty nad nim irytują, ale nie nadymaj się tak,bo pękniesz.
No dobrze, też prowokujesz pisząc, że dziadka nie można nazywać królem, bo to profanacja. Więc to działa w dwie strony. Oglądajmy mecz. Już nic nie prowokuję.robpal pisze:Między "udzielaniem się" a "trollowaniem i pisaniem nie na temat" jest różnica. Dość wyraźna.Jules pisze:Bez spinki chłopaku, mogę się wypowiadać, nie muszę mieć Twojego pozwolenia, aby się udzielać na tym forum.
Berdych ładnie gra. W sumie nie wiem kogo bym wolał w półfinale, ostatnio mam złe wspomnienia z Czechem.
Takimi postami prowokujesz awanturę i tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, azver, Bizon, Bluecafe, Bombardiero, DUN I LOVE, jarosword20, Kiefer, Nando, Rroggerr, Saboteur i 43 gości