Nabrałem nieco szacunku do GD, tym razem walczył do końca, minimalnie brakło, ale pokazywał doskonały tenis. Będzie jeszcze miał swój moment, oby na Wimbledonie z innym starym mistzrem

Dobry żart. A Fed mnie nie obchodzi. To co się tu stało, zabiło ostatecznie moje nadzieje na derafolizację rozgrywek w ciągu najbliższych 2-3 lat.robpal pisze: Co Ty bredzisz... Lepiej Fed mieć już nie będzie, każdy spodziewa się totalnych zwłok w niedzielę.
Po meczu z Verdasco Rafa był chyba bardziej ukatrupiony niż dziś, a i tak wygrał.Lleyton pisze:Ale pompujecie balonik. Naprawdę uważacie że Roger jest faworytem tego meczu?
Po tym co widziałem na USO 2015 nie daję najmniejszych szans Rogerowi. Set to raczej maksimum na co go stać. Bułgar dzisiaj zagrał na kosmicznym poziomie, a i tak nie wygrał. Feda już obecnie nie stać na taki poziom, więc wiadomo co będzie.Lleyton pisze:No właśnie do tego zmierzam, Rafa ma świetną kondycję i raczej się zregeneruję i nawet jak Roger wygra pierwszego czy drugiego seta to wszystko będzie możliwe.
Jakoś trzeba się zabezpieczyć na wypadek, gdyby spełnił się trolling Anuli sprzed meczu, co przecież teoretycznie zawsze może mieć miejsce, ale nic więcej. Aczkolwiek jestem ciekaw kursów.Lleyton pisze:Ale pompujecie balonik. Naprawdę uważacie że Roger jest faworytem tego meczu?
1,8 na Nadala.Robertinho pisze:Aczkolwiek jestem ciekaw kursów.
Liczyłem podobnie, choć raczej po 1,80 na obu, jednak buki nie w ciemię bite.Lleyton pisze:1,80 Rafael, 2,10 RF.
Robertinho pisze:O ile wróci.
Chyba w kamieniołomach...Lleyton pisze:Nie wiem. Nie znam go osobiście, zazwyczaj ludzie mają na 6 do 14.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości