Australian Open 2017
Re: Australian Open 2017
Coś niesamowitego! Nie sądziłem, że doczekam jeszcze takiego triumfu Feda. Tylko trzeba będzie na spokojnie obejrzeć powtórkę, bo na żywo co chwilę wyłączałem z nerwów 

- DUN I LOVE
- Administrator
Dobry z Ciebie chłopak, The Djoker. Dziękuję za smsy wsparcia w piątek.The Djoker pisze:Jednego mi tu zabraklo konca kariery,tyle kibicowania,postow na nic.
Gratulacje dla Federastow. Tyle ode mnie. Oddaje glos do Bischofschofen.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Fed tym samym staje się drugim najstarszym w historii zwycięzcą turnieju wielkoszlemowego. Do złapania jeszcze tylko Ken Rosewall.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Ja też mało co.Żilu pisze:Coś niesamowitego! Nie sądziłem, że doczekam jeszcze takiego triumfu Feda. Tylko trzeba będzie na spokojnie obejrzeć powtórkę, bo na żywo co chwilę wyłączałem z nerwów
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Rodżer Anderłoter
Jak tam film łzowy ?DUN I LOVE pisze:Być może wstyd się przyznawać, ale przerwałem rozmowę z Robertinho przez tel, bo nie mogłem zapłakany złapać oddechu.Anula pisze: Dawid, mam nadzieję, że to szczególny dzień dla Ciebie.![]()
Od dziś koniec z jinxowianiem. Człowiek się tylko ośmiesza.
Barwo Roger
Barwo Roger

Hmm. Zastanawiam się, czy to tylko taki chwilowy, mocny płomień ze strony obydwu panów przed końcem pożaru, czy jednak przez cały sezon będziemy zaciskac kciuki i "obgryzac paznokcie". 

Ja przymierzam się do śniadaniaDamian pisze:Zjem obiad i wracam.robpal pisze:Proszę o aktywność, atakujemy 4 tysiące!

MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
- The Djoker
Cala przyjemnosc po mojej stronie.DUN I LOVE pisze:Dobry z Ciebie chłopak, The Djoker. Dziękuję za smsy wsparcia w piątek.The Djoker pisze:Jednego mi tu zabraklo konca kariery,tyle kibicowania,postow na nic.
Gratulacje dla Federastow. Tyle ode mnie. Oddaje glos do Bischofschofen.

Urwał się... Przerwał.Rodżer Anderłoter pisze:Jak tam film łzowy ?DUN I LOVE pisze:Być może wstyd się przyznawać, ale przerwałem rozmowę z Robertinho przez tel, bo nie mogłem zapłakany złapać oddechu.Anula pisze: Dawid, mam nadzieję, że to szczególny dzień dla Ciebie.![]()
Tytuły (4): 2023: Doha; 2017: Chennai, Queens Club; 2012: Memphis
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
- The Djoker
Wiara czyni cuda,nadzieja umiera ostatnia.Kurde mialem juz nie pisac.O ktorej skoki?
- DUN I LOVE
- Administrator
- no-handed backhand
Ja miałem łzy w oczach przy 2-0 z Wawrinką gdy widziałem jak pięknie gra, a może i przez świadomość, że tym mocniej będzie bolało w niedzielę. Dzisiaj jednak nawet łezki.DUN I LOVE pisze:Być może wstyd się przyznawać, ale przerwałem rozmowę z Robertinho przez tel, bo nie mogłem zapłakany złapać oddechu.Anula pisze: Dawid, mam nadzieję, że to szczególny dzień dla Ciebie.![]()
PS. Nie lubię Johna McEnroe.
Oglądałem to spotkanie z przyjacielem i do końca nie wierzyliśmy, że Roger to wygra. Mały cud się stał...
Nadal ewidentnie wyszedł na kort wypompowany, gdyby to był inny rywal wyszedł w takim stanie na finał z Rogerem to skończyłoby się to w 3 setach. Tym większy szacunek dla Rafy, że był tak blisko zwycięstwa.
Nadal ewidentnie wyszedł na kort wypompowany, gdyby to był inny rywal wyszedł w takim stanie na finał z Rogerem to skończyłoby się to w 3 setach. Tym większy szacunek dla Rafy, że był tak blisko zwycięstwa.
- The Djoker
Czas na fajke.
- DUN I LOVE
- Administrator
To linczowanie pokolenie, tj. Alex Zverev i Grigor Dimitrov, po troszę z Mofem, dorzucili swoje cegiełki do sukcesu RF.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Zaniosłem dobrą nowinę. "Założyłem, że jeśli w ciągu półtorej godziny nikt się nie odezwie, to po ptakach. " - Wujeq
Piękna sprawa, co tu dużo dodać. Takiego powrotu Rogera nikt się nie spodziewał.
Piękna sprawa, co tu dużo dodać. Takiego powrotu Rogera nikt się nie spodziewał.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Jedziemy z 5 setem jeszcze raz.
Niech ten dzień nigdy się nie kończy.
Niech ten dzień nigdy się nie kończy.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
No cóż każdy ma swój najgorszy Szlem. Trzeba się cieszyć że udało się tu choć raz wygrać. Była dziś szansa wygrać, najbardziej szkoda tej piłki po taśmie na 4-2, ale taki jest sport. Roger dzisiaj udowodnił że nie jest tak źle z jego głową. Walczył jak lew w piątym secie i w końcu złamał Rafę. Zresztą podobnie było na początku trzeciego. Nie wygraliśmy finału szlema od stanu 1-2 i niestety się to nie zmieniło dziś. Były szanse w 2007 na Wimbledonie,były 5 lat temu i były dziś. Jeszcze raz szacun dla Rogera, należało mu się za te ostatnie 5 lat. Mam tylko nadzieję, że teraz my nie będziemy się odbijać jak ziemniak od obręczy wiadra, a jeśli nawet to ten jeden jeszcze wpadnie.
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19