Tak oczywiścieDUN I LOVE pisze:To nie moje przypadkiem?
Teraz to już naprawdę nic nie musi.Emu pisze:Ciekawa jak będzie wyglądało zdrowie i motywacja Rogera w najbliższej części sezonu.
Ano właśnie. Możliwe, że do samego Federera doszła myśl, że dać musi z siebie dać absolutne sto procent, bo jak nie, to kiedyś zatęskni za tą szansą. Trzeba przyznać, że miło było patrzeć na tak zdeterminowanego Szwajcara jak od połowy piątego seta.Mario pisze:Dziś może nic nowego nie wymyślił, po prostu potrafił zrealizować to, co sobie założył i wytrzymał psychicznie, a więc zrobił coś o co w życiu bym go nie podejrzewał.
Sięgnąłem pamięcią wstecz i wydaje mi się, że posiłkowałem się jakimś artykułem - oczywiście sporo tam pozmieniałem, ale jednak fundament wylał ktoś inny.polo90 pisze:Tak oczywiścieDUN I LOVE pisze:To nie moje przypadkiem?
Mam tak samoDUN I LOVE pisze:
No niewiarygodne rzeczy, już nawet remis Barcy mam gdzieś.
Młody jesteś i późno zacząłeś. Z wiekiem to mija, zdecydowana większość nerwów w każdym razieArtras pisze:Głupi człowiek, że tak przeżywa mecz tenisowy, ale jakoś nie potrafię inaczej, choćbym się starał
Z wiekiem jest jeszcze gorzej.robpal pisze:Młody jesteś i późno zacząłeś. Z wiekiem to mija, zdecydowana większość nerwów w każdym razieArtras pisze:Głupi człowiek, że tak przeżywa mecz tenisowy, ale jakoś nie potrafię inaczej, choćbym się starał
Mogą to odchorować.Anula pisze: Co będzie dalej? Czasami strach pomyślec, że może będą grali do 40.
Jak włączyłem, to na dzień dobry ta nadzwyczajna wymiana. Get out of here.Federasta18 pisze:BBC nadaje właśnie highlighty z tego spotkania. Teraz zaczyna się 8. gem decydującego seta.
To, że odchorują to pewne.DUN I LOVE pisze:Mogą to odchorować.Anula pisze: Co będzie dalej? Czasami strach pomyślec, że może będą grali do 40.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon, Rroggerr i 6 gości