Rafa - Fed: 3/1 (Fed wygrywa po walce pierwszego seta, ale świetny tenis Nadala triumfuje w 3 kolejnych partiach.)
Djoker - Maryś: 3/0 (Mecz podobny do zeszłorocznego AO.)
Tylko żeby Fedzio to wykorzystałjonathan pisze:Federer 3-0
Djoković 3-2
I mój wymarzony finał gotowy.
Jesteś ostatnim, który musi się o to martwić.Martinek pisze:Tylko żeby Fedzio to wykorzystałjonathan pisze:Federer 3-0
Djoković 3-2
I mój wymarzony finał gotowy.!
I tak jest spokojnieJules pisze:Napinka przed meczem Federer-Nadal: rzecz obowiązkowa
Hehe, a to jest dobrerobpal pisze:I tak jest spokojnieJules pisze:Napinka przed meczem Federer-Nadal: rzecz obowiązkowaJak przesadzi Federasta, to pałuje Robert, jak przesadzi Nadalista to wkracza też Robert
Napiszesz coś więcej poza tym pustosłowiem?A-Rod pisze:I tak Wasz "Fedzio" nie wygra Szlema
Pewnie, uważam, że Djoko jest faworytem. On lubi wygrywać grając słabo, a potem mobilizuje się na najważniejsze mecze i punkty. Może przypomnieć 3 meczowe Feda....? Novak wie, że jest numerem 1 na świecie i musi to udowodnić, bo nie ma tyle zwolenników co Rafa czy Fed. Sądzę, że on wygra, mam takie przeczucie i jemu kibicujęjonathan pisze:Napiszesz coś więcej poza tym pustosłowiem?A-Rod pisze:I tak Wasz "Fedzio" nie wygra Szlema
Nareszcie ktoś pisze od rzeczy Vamos i Ajde po finałKubecki pisze:Nie wygra, bo na drodzę są młodsi i lepsi, z którymi zderzenie jesy zgoła inne niź zderzenie z Tomiciem czy słabiutkim Del PotroDjokovic 3-1, Nadal 3-2
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości