Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Dziwny mecz, bo w obu setach, do przełamania na korcie rządził Francuz, Lee miał problemy w każdym gemie serwisowym, ale bronił się dzielnie, a sam korzystał z pierwszego brejka. W każdym razie nie ma o czym gadać,
Moja taśma się trzyma (2/4 weszły), ale została storpedowana przez pogodę, jak patrzyłem na prognozy, to może być ciężko o rozstrzygnięcie przed niedzielą.
Z 350 trochę ponad 2k. Dzisiaj świetnue wygląda NBA, wrzucę wieczorem co tam zagram, bo poczekam za składami. Isnera-3,5 pewnie też ruszę. No i coś tam na LM trze a wymyślić.
Wczoraj przeoczyłem mecz Thiema w deblu, 1,6 było przeciw niemu z Kolba, na 100% bym to grał, bo widziałem go już w akcji w grze podwójnej, i to jest komedia, a wczoraj na przeciwko stali bardzo solidni deblisci.
Masakra z tym turniejem w Doha. Puściłem po poludniu tasme, na Kerber 2:0, Pisie, Isnera - 3,5, PCB i znowu pada, a jutro tych damskich meczy już bym nie ruszał, dzisiaj chciałem wykorzystać zmęczenie rannym spotkaniem. No nic nie zrobię, zobaczymy jak to wyjdzie.
Biorąc pod uwagę, że Lakers nie mają żadnego obrońcy na obwodzie, to Booker powinien dać radę. Antek ostatnio ma jakiś kryzys chyba, więc różnie może być.
Myślałem, że dziś debiut Ibaki, wtedy zagraliby na dodatkowej mobilizacji, ale mimo wszystko powinni pyknąć cieniujących ostatnio Hornets. A co do overów to dla mnie to trochę loteria zawsze jest.
MTT bilans finałów (22-29)
W: Queen's Club 13, Monte Carlo 14, Australian Open 15, Nottingham 15, Chennai 16, Rio de Janeiro 17, Wiedeń 17, Acapulco 18, Madryt 18, Queen's Club 21, Cincinnati 21, Indian Wells 21, World Tour Finals 21, s-Hertogenbosch 22, Roland Garros 23, Astana 23, Hong Kong 24, Madryt 24, Umag 24, Tokio 24, Australian Open 2025, Dallas 25
F: Auckland 14, Miami 14, Roland Garros 14, Waszyngton 14, World Tour Finals 14, Rio de Janeiro 15, US Open 15, Estoril 16, Pekin 17, Rio de Janeiro 18, Monte Carlo 18, Rzym 18, Lyon 18, Metz 18, Hamburg 20, Madryt 21, St. Petersburg 21, Adelajda-2 22, Buenos Aires 22, Rio de Janeiro 22, Cincinnati 22, Astana 22, Rio de Janeiro 23, Bastad 23, Rio de Janeiro 24, Dubaj 24, Basel 24, Brisbane 25, Buenos Aires 25
Bucks dzis grają z Nets, którzy tracą dużo, więc liczę że mecz będzie overowy, i tym samym Giannis też wrzuci. Jak wiadomo nie ma Parkera, więc jakąś część jego rzutów też on bierze.
Toronto dla mnie mocny bet, muszą się w końcu przełamać, to jest za mocna drużyna żeby zbierać baty od byle kogo.
Przeżywałem, że mi laski przerzucili na jutro, a nie wiadomo czy tej taśmy PCB po 1,25 na podbicie nie utopi.
Z NBA mamy 4/4. Giannis 33punkty, overy w Phoenix będą pokryte wszystkie, łącznie z tymi po kosmicznych kursach, jest 210 i 7 minut do końca. Toronto wycyrklowane idealnie, 5 wygrali. Największe jaja mogły być z Devinen, który na ponad 5 minut przed końcem 2 kwarty miał rzucone 21 oczek, i zapowiadało się że na tym swój udział skończy. W Q3 wyłapał 3 faule, oddał tylko 2 rzuty, ale na szczęście chwilę przed zejściem trafił za 2. W Q4 już się nie pojawił, bo patałachy z LAL wychodzili na nią ze stratą prawie 30 punktów.
Taśma niestety do kosza, John wygrał 3 gemami, czyli brakło jednego, miał okazje przy 3*:5, były 2 meczowe, niestety nie wykorzystał. Muszę ograniczyć do niego zaufanie, bo często traci te sety, przy okazji gubiąc podanie. Jeszcze w sezonie 2015 ogoliłby takiego frajera jak Nishioka komfortowo 6:4 6:3.
LM też poszła ok, szkoda tylko że Real z Napoli rożnych nie nabili, ale narzekać nie mam prawa. To był świetny dzień.
Na rano poprawiam Kerber 2:0. słabo grała Daria z Begu, nie sądzę by miała coś do powiedzenia. Dorzucam do tego Mirze ze Strycovą i Cilica 2:0. Bez szaleństw, za 250 , bo nie będę śledził, jak wstanę może będzie miła niespodzianka.
Berlocq - Monteiro 3 sety (no musi urwać tego seta Argentyńczyk)
e: weszlo(.com), ale ogromna strata Monteiro, by oddać swoje podanie, żeby Berlocq zaczynał 3 set. Dygawa więc, bo w trakcie pierwszego poszło jeszcze 2:1 dla Brazylijczyka.
Ale przynajmniej oglądnę sobie do końca.
Ebden/Tomic za końcówkę (Ebden do singla na moje nie wrócił, a z Tomiciem w parze potrafili dziabnąć duet B&B na USO w 2012).
Ebden daje asy, Tomic podwójne przy 40:40. Chyba nie pyknie.
Ładny kupon, wiadomo że takie granie żryć nie da, ale trafienie takiego wariata nawet raz na pół roku cieszy najbardziej (i nie chodzi o kase). Ile było bonusu w Ekspercie?
Szkoda, ponad 7k za takie śrubki, to fajna sprawa. W Totolotku, grywasz może w Toto Ligę albo Toto gola?Tam też są pule na wygrane, za trafienie odpowiedniej ilości. I to dużo wyższe niż w Ekspercie Fortuny.
Toto gol: https://www.totolotek.pl/toto-gol
chodzi o trafienie 6 dokładnych wyników w danym zestawie, zakład prosty (1 kombinacja) kosztuje 50 groszy, wartość kuponu w zależności od ilości zawartych kombinacji. W podanym linku masz kalkulator. Płacą od 3 trafień, ile, to już w zależności ile takich trafień było.
Toto liga: https://www.totolotek.pl/toto-liga
Chodzi o trafienie 13 rozstrzygnięć (1X2), zakłąd prosty kosztuje 1zl, reszta jak wyżej. Płacą od 10 trafień.