Niektórzy ,,fani" prezentują niestety taki poziomgrzes430 pisze: @James_007_Blake
Nie uważasz że odrobinka szacunku dla rywala swojego ulubieńca powinna być?

Niektórzy ,,fani" prezentują niestety taki poziomgrzes430 pisze: @James_007_Blake
Nie uważasz że odrobinka szacunku dla rywala swojego ulubieńca powinna być?
Jak to się skończyła?Kubecki pisze:Era Roddickowców się skończyła to teraz inni dochodzą do głosu.
Kubecki na pewno miał na myśli fanów Roddicka, którzy czasem zapominali o znaczeniu słowa "kultura", a Ty do takich z pewnością nie należysz.Shinoda pisze:Jak to się skończyła?Kubecki pisze:Era Roddickowców się skończyła to teraz inni dochodzą do głosu.Oni wciąż tu są i mają się całkiem dobrze.
Jest dokładnie tak jak napisał Barty. Oczywiście raz dwa sprecyzuję swoją wypowiedź. Pisząc, że skończyła się era Roddickowców miałem na myśli duet zagorzałych fanów Roda, których niektórzy (a pewnie Roddickowcy też) pamiętają doskonale. Skończyła się era obrażania, wyśmiewania i życzenia wszystkiego co najgorsze Djokovicowi i innym graczom zresztą czasami też. Panowie ci prezentowali dokładnie taki sam poziom jak teraz nasz James Coria swoimi wypowiedziami. Oczywiście nie odnosi się to do pozostałych sympatyków Amerykanina, którzy na forum tym zachowują się tak jak na kibiców tenisa przystało i wręcz należą im się brawa za ciągłą wiarę w swojego idola, pomimo wszystkich przeciwności jakie go spotykają. W żadnym przypadku pogardaBarty pisze:Kubecki na pewno miał na myśli fanów Roddicka, którzy czasem zapominali o znaczeniu słowa "kultura", a Ty do takich z pewnością nie należysz.Shinoda pisze:Jak to się skończyła?Kubecki pisze:Era Roddickowców się skończyła to teraz inni dochodzą do głosu.Oni wciąż tu są i mają się całkiem dobrze.
![]()
Spokojnie. Odłamał to wracamy do przerzutuDUN I LOVE pisze:Dawno nie widziałem tak agresywnego Szkota.
DostałemSempere pisze:Robpal, skąd ten avatar?
Poszukaj tu: http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.htmlRobertinho pisze:Aha, mam serdeczną prośbę o stream'a, akurat w pracu dziś pustki, będę próbował cichcem trochę oglądać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Art, Bluecafe, Bombardiero, hokej, jarosword20, Kiefer, LokalnyEkspert, Nando, polo90, Saboteur i 47 gości