Szkot zmienił koszulkę, gramy piątego.
Obiecujący początek Novaka

Proponuję zglosić swój akces do komentowania tenisa w Eurosporcie. Dużo nowego narybku tam przyjmują, szczegolnie przy okazji Szlemów.Anula pisze:Tak słucham sobie komentatora i czasami mnie zadziwia swoim dzisiejszym komentarzem.![]()
Pytam, po co Andy ma grać na maxa w 4 secie przy prowadzeniu 5-1 dla Novaka, mając w perspektywie piąty set. ?
Litości proszę szanownego Pana.
Serio piszesz?Sempere pisze: Proponuję zglosić swój akces do komentowania tenisa w Eurosporcie. Dużo nowego narybku tam przyjmują, szczegolnie przy okazji Szlemów.
Tak, sporo nowych komentatorów zauważyłem podczas AO. Ja nie oglądam zbytnio kobiecych turniejów, więc może byli już w Eurosporcie wcześniej.DUN I LOVE pisze:Serio piszesz?Sempere pisze: Proponuję zglosić swój akces do komentowania tenisa w Eurosporcie. Dużo nowego narybku tam przyjmują, szczegolnie przy okazji Szlemów.
Nie nadaję się. Za mało we mnie czarnowidztwa.Sempere pisze: Proponuję zglosić swój akces do komentowania tenisa w Eurosporcie. Dużo nowego narybku tam przyjmują, szczegolnie przy okazji Szlemów.
Zgadzam się Pan Karol zbyt często przesada, ale znajdź mi lepszego komentatora tenisa w Polsce? Może nudziarze w stylu Romera, Wolfke, czy kosmiczny komenatarz Sikory i Domańskiego?Anula pisze:Nie nadaję się. Za mało we mnie czarnowidztwa.![]()
Karol wstał dzisiaj chyba lewą nogą.Sempere pisze:Zgadzam się Pan Karol zbyt często przesadza.Anula pisze:Nie nadaję się. Za mało we mnie czarnowidztwa.![]()
Biedna Anula, gdy tylko ktoś powie prawdę o Rafie, to od razu to neguje.Anula pisze:Murray, Djoko i Rafa to cyborgi. Jedyna, biedna sierotka, która jest prawdziwym technicznym tenisistą i nie ma przy nich szans, to Federer.![]()
Anula pisze:Karol wstał dzisiaj chyba lewą nogą.Sempere pisze:Zgadzam się Pan Karol zbyt często przesadza.Anula pisze:Nie nadaję się. Za mało we mnie czarnowidztwa.![]()
Murray, Djoko i Rafa to cyborgi. Jedyna, biedna sierotka, która jest prawdziwym technicznym tenisistą i nie ma przy nich szans, to Federer.![]()
Cenię Lecha Sidora. Karola też cenię, ale tylko w duecie z Lechem.
Nie pierwszy raz dzisiajDUN I LOVE pisze:Broni bp asem, żeby po chwili przy równowadze dać df.
Szkoda, że tylko wtedy serwuje na poziomie...Kubecki pisze:Imponujące te serwisy przy szansach Serba..
Chyba jednak jestem mniej biedna od tych, którzy twierdzą, że Ci zawodnicy nie prezentują nic wiecej niż tylko wytrzymałość.Sempere pisze:Biedna Anula, gdy tylko ktoś powie prawda o Rafie, to od razu to neguje.Anula pisze:Murray, Djoko i Rafa to cyborgi. Jedyna, biedna sierotka, która jest prawdziwym technicznym tenisistą i nie ma przy nich szans, to Federer.![]()
Tak zdaj się PIS postępuje, co masze to dobre, co obce to już do niczego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, Bizon, hokej, jarosword20, Kiefer, Żilu i 25 gości