Indian Wells 2017
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Indian Wells 2017
Joao, Jonny, zasialiście ziarno niepewności co do mojego typu w MTT (poszedłem gem w stronę Djokovicia).
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Spodziewałem się po Tobie większej brawury, jak mam być szczery.
- Robertinho
Ja rozumiem desperacką potrzebę podbicia liczby wpisów, ale jednak warto się choćby minimalnie szanować.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Ta brawura w wystarczającym już stopniu spuściła mnie na samo dno rankingu podstawowego.simon pisze:Spodziewałem się po Tobie większej brawury, jak mam być szczery.
Właśnie wbiliśmy do Top-50 masersów.Robertinho pisze:Ja rozumiem desperacką potrzebę podbicia liczby wpisów, ale jednak warto się choćby minimalnie szanować,

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Oby to ziarno nie zakiełkowało w Twojej głowie na tyle, że w Twoją grę wedrze się źdźbło rezygnacji z typu.DUN I LOVE pisze:Joao, Jonny, zasialiście ziarno niepewności co do mojego typu w MTT (poszedłem gem w stronę Djokovicia).
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie zmieniam, z szacunku do przeciwnika nie bawię się w takie zagrywki. Chyba, że gram z Mario.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
To Ty ustalasz reguły gry. Ja bym obstawił w tym dziale Djokovicia, a w MTT Del Potro. Jak w tej anegdocie o bacy, który jednego wieczoru poszedł do dwóch karczm i w jednej przepowiadał dobrą pogodę, a w drugiej deszcz, a następnego dnia szedł do karczmy, w której przepowiednia się sprawdziła, żeby mu cepry kolejki stawiali. Musiałeś słyszeć.
- DUN I LOVE
- Administrator
Abstynent się znalazł. Ty to na swoim weselu toastu nie wypijesz razem z biesiadnikami?
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie, ale będę zachęcał, żeby inni wypili ze mną wodę. Weź przestań, jak można to w ogóle wziąć do ręki...
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Nie zawsze nazbyt ufam aż tak zagorzałym abstynentom, szczególnie gdy nawet anegdotę kojarzą z piciem, ale żywię nadzieję, że znajdziesz się wśród ludzi o wysokiej kulturze, którzy uszanują, że nie pijąc, organizujesz wesele z alkoholem.DUN I LOVE pisze:Nie, ale będę zachęcał, żeby inni wypili ze mną wodę. Weź przestań, jak można to w ogóle wziąć do ręki...
A disco polo będzie pod nóżkę grane czy też będziesz zachęcał innych, żeby obok Ciebie słuchali rocka z radia?
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
Jonatanie, to Podlasie. Tu nikt nie organizuje wesela bez alkoholu i disco polo. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Częstotliwość okołotenisowych dygresji w tematach turniejowych w ostatnim czasie jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że Złota Era nie jest żadnym dziennikarskim wymysłem.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Rozsądni fani Luca Puja nie zaliczą tego dnia do udanych. The Don gra dalej, brawo.
Złota Era to nie dziennikarski wymysł, tylko nasz wymysł, bo pewne H2H się nie zgadzało.
Ludzi interesują tylko mecze Fabsterów. Do niedawna można było się oszukiwać, że mecze Berdych - Ferrer czy Murray - Bautista psują ten sport, ale dziś nawet meczów Pouille'a z Youngiem czy Nishikoriego z Mullerem nikt nie jest w stanie obejrzeć.Wujek Toni pisze:Częstotliwość okołotenisowych dygresji w tematach turniejowych w ostatnim czasie jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że Złota Era nie jest żadnym dziennikarskim wymysłem.
Złota Era to nie dziennikarski wymysł, tylko nasz wymysł, bo pewne H2H się nie zgadzało.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Coś w tym jest, chociaż Nishi z Mullerem to mecz bez historii, ale jednak Nadala włączyłem, mając nadzieję, że może, może, może jednak, ale jednak nie. 

Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- DUN I LOVE
- Administrator
To, co się ze mną działo od drugiego semi AO do końca finału w wystarczającym stopniu obrazuje, którzy zawodnicy wynieśli moje zainteresowanie tym sportem na nieznany wcześniej obszar. Nie ma co zaprzeczać.
Nadal chyba rutynowo. Chyba, bo w domu będę dopiero ok. 22.
Nadal chyba rutynowo. Chyba, bo w domu będę dopiero ok. 22.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Weź może jakieś solidne Murole obejrzyj, albo inny zetowy badziew, bo zaczynasz marudzić.DUN I LOVE pisze:Rozsądni fani Luca Puja nie zaliczą tego dnia do udanych. The Don gra dalej, brawo.
Ludzi interesują tylko mecze Fabsterów. Do niedawna można było się oszukiwać, że mecze Berdych - Ferrer czy Murray - Bautista psują ten sport, ale dziś nawet meczów Pouille'a z Youngiem czy Nishikoriego z Mullerem nikt nie jest w stanie obejrzeć.Wujek Toni pisze:Częstotliwość okołotenisowych dygresji w tematach turniejowych w ostatnim czasie jedynie utwierdza mnie w przekonaniu, że Złota Era nie jest żadnym dziennikarskim wymysłem.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator