Stan zagrał 3 potężne winnery, niewiele można było zrobić.jarosword14 pisze:Rozluźnienie?
Indian Wells 2017
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Indian Wells 2017
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Roger się jednak nie zmieni. Kima po wygranym secie musi być.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Wawrinka wtedy nie wziął challenge, bo co sędzia mu odpowiedział?
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
-
Roger przełamany po raz pierwszy w turnieju. Będzie dłuższy mecz, to nawet dobrze ![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
- Wujek Toni
Że na 100% autowa.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Poszedłem na 3 minuty do łazienki, a ten już. Zostawić samopas 
Męskie granie mimo tych 2 przełamań.

Ostatnio zmieniony 19 mar 2017, 23:27 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- jarosword20
Jeszcze ma czas się ogarnąć, dopiero początek seta. Czuję, że będą szanse na powrót.
- DUN I LOVE
- Administrator
No ja to przy 2-1 dla RF biorę pełną pulę (RF + MTT). Wolałbym jednak, żeby skończył w 2.Federasta18 pisze:Roger przełamany po raz pierwszy w turnieju. Będzie dłuższy mecz, to nawet dobrze

Na ten moment pojawiła się na horyzoncie kolejna analogia: finał MC14.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- jarosword20
Nawet jakieś dziecko tam na trybunach płakało, że Roger stracił podanie 

- Robertinho
Błąd jak u nowicjusza. Ja mam w odwodzie spacer z pieskiem, jeśli break dla Stana się utrzyma.Del Fed pisze:Poszedłem na 3 minuty do łazienki, a ten już. Zostawić samopas
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Sędziowie wszystkich dyscyplin łączcie się...
Generalnie uważam, że tenis (może dlatego że to mój sport no.1) wpasowuje się idealnie w powiedzenie "historia kołem się toczy".
Świetnie zaczął seta Stan, ale gra dziś tak, że ja tu nawet dla niego seta nie widzę.
Świetnie zaczął seta Stan, ale gra dziś tak, że ja tu nawet dla niego seta nie widzę.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
-
Ja bym chciał by sobie pograli trochę. 2-0 Stan w drugim.DUN I LOVE pisze:No ja to przy 2-1 dla RF biorę pełną pulę (RF + MTT). Wolałbym jednak, żeby skończył w 2..
Sędziowie dziś w doskonałej formie.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Wujek Toni
Po prostu 36-latek nie ma prawa być faworytem przeciwko numerowi 3 na świecie, nawet jeśli nazywa się Federer.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Ale ten wolej to złoto.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
A nie masz czasem w odwodzie? Nie żebym się czepiał.Robertinho pisze: mam w obwodzie spacer z pieskiem,

Dun, Hank to Wawrzyniec chyba.
- DUN I LOVE
- Administrator
Co do tego to akurat nie mam żadnych wątpliwości.Del Fed pisze: Dun, Hank to Wawrzyniec chyba.

Wyszło kozak. Nie wiem tylko czy nie poszedł trochę w akcie desperacji.Piotrek pisze:Ale ten wolej to złoto.

MTT Titles/Finals
Spoiler: