O, już wiem, ubrania poskładam.

Robertinho pisze:Mario, rozpalaj stos.Hankmoody pisze:Już nie wiem czy nie wolałem jak wygrywał Novak.
Nudny ogólnie ten mecz. Może to dlatego, że finał pań obfitował w więcej emocji, zwrotów akcji itp. Tutaj wszystko wydaje się takie normalne.Piotrek pisze:^Na luzie.
Szczerze mówiąc, nudny ten set.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Hank, jak boli Cię gardło, to nie zastanawiasz się, czy wolałbyś aids.Robertinho pisze:Mario, rozpalaj stos.Hankmoody pisze:Już nie wiem czy nie wolałem jak wygrywał Novak.
Skąd Ty to bierzesz w ogóle?Mario pisze:Hank, jak boli Cię gardło, to nie zastanawiasz się, czy wolałbyś aids.Robertinho pisze:Mario, rozpalaj stos.Hankmoody pisze:Już nie wiem czy nie wolałem jak wygrywał Novak.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Przecież Federer to aids, Novaka dało się wytępić, a Szwajcar już prawie 20 lat leje moich równo. Może chociaż Rafa ogarnie na mączce. Dramat, przełączam się na Indianę.Mario pisze:Chyba muszę otwarcie przyznać, że nie lubię tego matchupu. Przed spotkaniem człowiek robi sobie nadzieje, że zobaczy naprawdę fajny tenis, po czym widzimy dobrze serwującego Federera i słabo returnującego Wawrinkę, od czasu do czasu jakiś strzał, a w wymianach Stan albo daje się spychać do defensywy, gdzie zawsze był przeciętny, albo próbuje atakować, co zazwyczaj kończy się źle dla siatki i band reklamowych. Któryś już raz z rzędu sytuacja się powtarza*.
*patrzę jednym okiem, więc może coś mi umknęło.
Hank, jak boli Cię gardło, to nie zastanawiasz się, czy wolałbyś aids.Robertinho pisze:Mario, rozpalaj stos.Hankmoody pisze:Już nie wiem czy nie wolałem jak wygrywał Novak.
Wyemigrował na Zachód. Wyższe zarobki.Piotrek pisze:O moich zdolnościach jinxowania już się przekonał (nieaktywny?) sheva.
Oj, coraz mniej się lubimy, Hank.Hankmoody pisze: Przecież Federer to aids, Novaka dało się wytępić, a Szwajcar już prawie 20 lat leje moich równo. Może chociaż Rafa ogarnie na mączce. Dramat, przełączam się na Indianę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości