Miami 2017
Re: Miami 2017
Artras, słabo Ci ta jinxterka idzie, oj słabo...
Strachu ni ma. A przynajmniej powinien zniknąć po finale AO. Oczywiście, on się może pojawić po tym spokaniu (odpukać), ale w tym meczu już dużo ważniejsza będzie jakość podania Nadala i to jaki Federer będzie miał dzień. Po prostu. Pogoda powinna być ok, znaczy przyspieszająca nieco to florydzkie bagno.
Mam tylko nadzieję, że w razie wygranej Federer nie pomyśli: "wohooo, jestem Bogiem, mogę walczyć na RG, skoro w błocie radę dałem". A w razie porażki,przejdzie nad nią bez ceregieli do porządku dziennego. Ogólnie im mniej grania w takich warunkach, tym lepiej, by nie osłabiać swojej pewności siebie i nie budować Nadala, ale skoro się zdarzyło, to przynajmniej zobaczymy, co Rafitos wart jest z głębi kortu.
Strachu ni ma. A przynajmniej powinien zniknąć po finale AO. Oczywiście, on się może pojawić po tym spokaniu (odpukać), ale w tym meczu już dużo ważniejsza będzie jakość podania Nadala i to jaki Federer będzie miał dzień. Po prostu. Pogoda powinna być ok, znaczy przyspieszająca nieco to florydzkie bagno.
Mam tylko nadzieję, że w razie wygranej Federer nie pomyśli: "wohooo, jestem Bogiem, mogę walczyć na RG, skoro w błocie radę dałem". A w razie porażki,przejdzie nad nią bez ceregieli do porządku dziennego. Ogólnie im mniej grania w takich warunkach, tym lepiej, by nie osłabiać swojej pewności siebie i nie budować Nadala, ale skoro się zdarzyło, to przynajmniej zobaczymy, co Rafitos wart jest z głębi kortu.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Jeszcze nie w norze?Wujek Toni pisze:Zabawna jest ta asekuracja fanów Rafaela, ten mecz to taki z gatunków nie do przegrania.
- Wujek Toni
Spokojnie, wiem kiedy się ewakuować.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
-
Dziękuję, działa od razu bez potrzeby rejestracji?Damian pisze:http://live.robinwidget.org/streamvideo ... 70452.htmlRafoRoddicko pisze:Macie może jakiś link do transmisji,ale najlepiej takiej gdzie nie trzeba się logować podając nr konta np..?
- jarosword20
Działa, też tam oglądam od jakiegoś czasu.
Statystyki serwisowe z całego seoznu:
Federer - Nadal
62.7% 1st Serve 70.8%
77.9% 1st Serve Won 71.9%
57.7% 2nd Serve Won 60.1%
67.7% Break Points Saved 69.5%
70.3% Service Pts. Won 68.4%
90.3% Service Games Won 88.0%
W turniejach ATP-1000:
Federer - Nadal
Łącznie: 5 - 12
Korty twarde: 3 - 4
Finały: 3 - 7
Finały na kortach twardych : 1 - 0
Mecze w Miami: 1 - 2
Federer - Nadal
62.7% 1st Serve 70.8%
77.9% 1st Serve Won 71.9%
57.7% 2nd Serve Won 60.1%
67.7% Break Points Saved 69.5%
70.3% Service Pts. Won 68.4%
90.3% Service Games Won 88.0%
W turniejach ATP-1000:
Federer - Nadal
Łącznie: 5 - 12
Korty twarde: 3 - 4
Finały: 3 - 7
Finały na kortach twardych : 1 - 0
Mecze w Miami: 1 - 2
- jarosword20
Hahaha, popatrzyłem na Twój avatar i doszedłem do wniosku, że Rogerowi nawet z tą "paintowską" łysinką lepiej niż Rafie na analogicznym zdjęciu 

Jak Nadal wygra to dokleję mu trochę kłaków to znaczy włosów i dam na awatarjarosword14 pisze:Hahaha, popatrzyłem na Twój avatar i doszedłem do wniosku, że Rogerowi nawet z tą "paintowską" łysinką lepiej niż Rafie na analogicznym zdjęciu

MIAMI OPEN PRESENTED BY ITAU

Miami - plan gier na niedzielę:
Stadium - start o 19:
(4) Roger Federer vs (5) Rafael Nadal

Miami - plan gier na niedzielę:
Stadium - start o 19:
(4) Roger Federer vs (5) Rafael Nadal
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Federer and Nadal Vie For Miami Milestone
http://www.atpworldtour.com/en/news/fed ... al-preview
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
No to zaczynamy. Rafa nie zawiedź mnie 

Zaczynamy!
- jarosword20
Ljubicic wygląda jakby już zaksięgował ten mecz 
Chyba wiadomo za kim już jest publika
Trochę tam wietrznie, ciekawe kto z tej pary lepiej sobie z tym poradzi. Ja pamiętam ich jeden mecz w wietrze, w Cincy chyba - Fed wygrał.

Chyba wiadomo za kim już jest publika

Trochę tam wietrznie, ciekawe kto z tej pary lepiej sobie z tym poradzi. Ja pamiętam ich jeden mecz w wietrze, w Cincy chyba - Fed wygrał.
Ciężko to idzie przy swoim serwisie
- jarosword20
Ta nawierzchnia jest chyba wolniejsza niż mączka w Madrycie...
Słabiutka frekwencja na forum.
Tragiczny % pierwszego podania u Rogera nie zwiastuje nic dobrego.
Rafa musi sporo dopomóc żeby wiadomo co.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- jarosword20
Właśnie Cię usłyszał 

Zmienił by kamerę realizator...