Jakoś daję radęSempere pisze:Sheva, oglądasz cały mecz?

Jakoś daję radęSempere pisze:Sheva, oglądasz cały mecz?
Ja nie daję, znowu wyłączyłem na chwilę.sheva pisze:Jakoś daję radę
Czas najwyższy. Grają 3,5h i nic na razie nie pokazaliWujek Toni pisze:Morderczy set się zapowiada.
Gdyby Nadal grał tak jak mówisz, zapewne byłby bardzo atrakcyjnym zawodnikiem do oglądania, tylko właśnie miałby na koncie góra z 2-3 szlemy. Coś za coś.robpal pisze:Sprawa jest prosta. Nadal ma grę, żeby z Serbem takim jak dzisiaj wygrać - 100% agresji. Pewnie byłby w stanie się przestawić do tego stopnia, żeby w ewentualnym meczu pokonać go grą pełną ryzyka. Problem jest w tym, że grając w ten sposób odpadłby z turnieju na długo przed finałem.
Nie masz sumienia.robpal pisze:Czas najwyższy. Grają 3,5h i nic na razie nie pokazaliWujek Toni pisze:Morderczy set się zapowiada.
Niekoniecznie, Djoko też nie popuszcza.Wujek Toni pisze:Mówiłem, będzie 5 setów jak nic.
Ja myślę, że po prostu Rafa wiedział przed setem, że musi coś zmienić. Zmienił i wygląda to obiecująco.Jak głupio by to nie zabrzmiało, Nadal grający agresywnie oznacza tyle, że czuje się coraz słabszy fizycznie.
Tak, ale tylko przez chwilę po zagraniu.Kubecki pisze:Czy na tej nawierzchni ślady są aź tak wyraźne, źe oni tak zawsze je sprawdzają?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości