I to tłumaczy, dlaczego Nadal w jego wieku siedział na trzech Szlemach, a jełopy pokroju Zweriewa skończą bez żadnego.DUN I LOVE pisze:Oj tam, myślami chłopak już jest przy imprezie urodzinowej. Gdybyś miał 20stkę w Monte Carlo, też byś nie myślał o robocie.
Monte Carlo 2017
- Wujek Toni
Re: Monte Carlo 2017
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Niziołek ma meczowe. Weź tu szanuj ten sport, skoro ludzie na których liczy się na przyszłość robią sobie jaja podczas gdy Murole są w powijakach.
W MTT mi się nie chciało na niego (Bilbo dla ubogich) stawiać, więc zgodnie z formą z tego roku, musiało się tak skończyć.
Niech te Gacie już wrócą... Ciężkie się szykują najbliższe tygodnie. Niech no Cuevas jakieś czołki jeszcze odwala, mając opcje na super wynik, to już w ogóle będzie dno.
W MTT mi się nie chciało na niego (Bilbo dla ubogich) stawiać, więc zgodnie z formą z tego roku, musiało się tak skończyć.
Niech te Gacie już wrócą... Ciężkie się szykują najbliższe tygodnie. Niech no Cuevas jakieś czołki jeszcze odwala, mając opcje na super wynik, to już w ogóle będzie dno.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2017, 16:37 przez Del Fed, łącznie zmieniany 2 razy.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- DUN I LOVE
- Administrator
Znowu mnie zawiodłeś, Dominiku.
Grubo popłynął w ostatnich 4 gemach.
Grubo popłynął w ostatnich 4 gemach.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Może i stary, ale wystarczająco jary na tych pacanów. No i już nie śpi.
- DUN I LOVE
- Administrator
Jednak walka o pojedyncze gemy to trochę żenuła. Chyba, że wrócił dawny Rafa, ale wczoraj się na to nie zanosiło.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Za ten cyrk trafia Niemiec na prywatną czarną listę. Życzę jak najgorszej kariery, kmiotku.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Sezon ceglany powyższym wpisem można uznać za otwarty. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nick wróć. #głębiarozgrywkowaATPpobyku
A jak Roger wygrywa to problemu nie ma, że żałosny tour 

Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
- DUN I LOVE
- Administrator
Robertinho pare razy pisał przy okazji IW czy Miami o tym, trzeba było czytać. Wtedy przynajmniej wygrywał prawilny, ale nagości króla, to naprawdę nie zmienia tak ogólnie. Chociaż po AO można było mieć nadzieję, że Dimitrov się wmiesza. Zverev 6 W:26 UE. Właściwie niech sobie ten Nadal na cegle(to jednak nie hard czy trawa) wygrywa, to raczej reszta powinna czuć się z tym nieswojo.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2017, 16:56 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
DUN I LOVE pisze:Marudzenia Robertinho nikt nie czyta.

Ja czytam piąte przez dziesiąte.
Jakim cudem Zverevy są z tego samego miotu, a Alexander nie nauczył się grać przy siatce chociaż troszkę po kilkunastu latach treningów i sparingów z bratem? Nie czaję tego w ogóle.

- DUN I LOVE
- Administrator
W sumie przyszedł mecz weryfikacji Zvereva na cegle i okazała się ona brutalna. Hard/trawa to jednak zupełnie inna bajka w jego przypadku, a finałem Nicei nie ma co się sugerować.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Jak się nie wyrzuci w pierwszym meczu, tak potem jest.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Tu akurat z dużym sensem.
Tak sobie myślę, że w przypadku Rafole w semi będzie okazja na przełamanie serii.
Tak sobie myślę, że w przypadku Rafole w semi będzie okazja na przełamanie serii.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
No i już. Można teraz nażreć się urodzinowego tortu 

Swoją drogą Ferrer całe życie czekał na sytuację taką jak teraz, ale jednak nie dożył. Pewnie ma się z pyszna. Jednak zdarzało mu się nawiązać walkę, chociażby w pojedynczych setach z młodszym Nadalem.