Ma momenty dawnej solidnej gry, ale niestety częściej niż kiedyś zdarzają się momenty utraty koncentracji.
Nie wiem czy nie najlepszy set Novaka po tym upadku i świetnym punkcie przy BP od dłuższego czasu, ciekawe czy to tylko przebłysk czy to Monte Carlo niekoniecznie leci na konto Rafy.DUN I LOVE pisze:Trochę odzyskał równowagę Serb.
Nie jestem taki przekonany.Barty pisze:Ekstra, ze Puj jest w końcu w 100% zdrowy w tym roku i korzysta z tego bagna w ATP i korzystnej drabinki. Nie wyobrażam sobie, aby jutro miał polec z Ramosem.
Ja tam sobie wyobrażam. Dzisiaj mógł polecieć z Cuevasem to jutro może z Ramosem. Mało prawdopodobne, ale do wyobrażenia. Tak czy siak, zwycięzca dolnej części drabinki na 99% bierze całą pulę.Barty pisze: Nie wyobrażam sobie, aby jutro miał polec z Ramosem.
Niestety, klasykę odwala Belg w tej chwili.jarosword14 pisze:Goffę zaliczy chyba (planowe?) podkulenie ogona i zjazd do bazy.
Patrzyłem na jego H2H z BIG3+1 i statystyki też za nim nie przemawiają.
Zaczyna mieć zwyżkę w grze Novak, nawet z trybu szydercy przestawiłem się na hejt.DUN I LOVE pisze:Fajny meczyk w ostatnim fragmencie.
Wygrał 4 razy mniej, a jest 3 lata starszy.Emu pisze:Szkoda, że Goffin ma tak kruchą psychikę, nie jest gorszy od Thiema, który osiąga lepsze rezultaty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość