Goffin przy Denko to spaślak.Del Fed pisze:Póki co chuda wersja Dawidienki daje radę z bardzo chudą wersją dawnego Claydala, zobaczymy jak dalej.

Chyba, że mówimy o potencjale.
Goffin przy Denko to spaślak.Del Fed pisze:Póki co chuda wersja Dawidienki daje radę z bardzo chudą wersją dawnego Claydala, zobaczymy jak dalej.
To nie to, wcześniej czytałem tylko to forum, a jeden z podobnych postów Robertinho prchnął mnie do rejestracji i aktywnego uczestnictwa. Można powiedzieć, że oddaję mu hołd za motywację, którą we mnie wykrzesałJoao pisze:Pewnie, trzeba przypominać heretykom prawdy objawioneDUN I LOVE pisze:
Czy naprawdę twórczość tego człowieka jest godna cytowania?
O tym drugim, bo gdyby było inaczej to bym napisał "pozbawiona zakoli wersja".kropiwnicki pisze:Goffin przy Denko to spaślak.Del Fed pisze:Póki co chuda wersja Dawidienki daje radę z bardzo chudą wersją dawnego Claydala, zobaczymy jak dalej.
Chyba, że mówimy o potencjale.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Niekoniecznie, bo Fabsterom baliby się tak wtrynić w interesy.matek20 pisze:Spokojnie, karma wraca. Jak nie dziś czy jutro, to kiedy indziej Rafa zostanie boleśnie oszukany.
Akcji nie widziałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości