Jeszcze finałem może tak 100-200 da się naspamowaćDUN I LOVE pisze:Szału turniej nie zrobił (zbyt wczesne godziny pewnie to spowodowały), ale i tak nie jest źle. Wygodnie się rozsiedliśmy pomiędzy Cincinnati.
Spoiler:

Jeszcze finałem może tak 100-200 da się naspamowaćDUN I LOVE pisze:Szału turniej nie zrobił (zbyt wczesne godziny pewnie to spowodowały), ale i tak nie jest źle. Wygodnie się rozsiedliśmy pomiędzy Cincinnati.
Spoiler:
Ponownie wystąpię w roli adwokata diabłaEmu pisze:Powinni go zdegradować po czymś takim.
Wszystko wraca do normalności. Specjaliści od mączki dają radę na mączce. Kiedyś to by nie była żadna niespodzianka.DUN I LOVE pisze:Sam finał raczej nie dostarczy okoliczności.
Jeszcze parę lat wstecz człowiek by marudził przez tę godzinę jakie to nudne i przewidywane, ale chyba już nikomu się nie chce.
Ciekawe, że na tej dziurze spowodowanej spadkiem regularności Fabsterów korzystają Hiszpanie (Agut w Szanghaju, Ramos tutaj).
Włąśnie, "wybrał". Cały czas nie rozumiem po co on schodził z tego stołka (Rafa przecież o to nie wnosił) i dlaczego nie poprosił liniowego, żeby wskazał ślad (przy 2 śladach powinien mieć wątpliwości, a lajnsmen widział przecież lepiej - jak się okazało).SebastianK pisze:Tym razem się pomylił, ale naprawdę to była jedna piłka w spotkaniu. Ktoś może powiedzieć, że akurat moment był na to fatalny i nie wypada się z taką oceną nie zgadzać, nie myślę jednak aby sędzia specjalnie wybrał moment. Po prostu błąd.
Bo wydawało mu się, że widział piłkę w korcie ?DUN I LOVE pisze:Włąśnie, "wybrał". Cały czas nie rozumiem po co on schodził z tego stołka (Rafa przecież o to nie wnosił) i dlaczego nie poprosił liniowego, żeby wskazał ślad (przy 2 śladach powinien mieć wątpliwości, a lajnsmen widział przecież lepiej - jak się okazało).SebastianK pisze:Tym razem się pomylił, ale naprawdę to była jedna piłka w spotkaniu. Ktoś może powiedzieć, że akurat moment był na to fatalny i nie wypada się z taką oceną nie zgadzać, nie myślę jednak aby sędzia specjalnie wybrał moment. Po prostu błąd.
Kompromitacja na tym poziomie.
Widzę, że chcesz podkręcić licznik postów.DUN I LOVE pisze:Rafę zapytano o tę sytuację, odpowiedział, że nie miał kompletnie pojęcia o co tam chodzi.
Jak to nikt ? Chyba nie widziałeś komentarzy pod filmikiem ze zdarzenia na YTlake pisze:Widzę, że chcesz podkręcić licznik postów.DUN I LOVE pisze:Rafę zapytano o tę sytuację, odpowiedział, że nie miał kompletnie pojęcia o co tam chodzi.Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał, że Rafałek pograł nie fair.
To w takim razie lepiej nie podpowiadaj. Są tutaj antyfani Rafy ale widać nie są idiotamilake pisze:Miałem na myśli forum.
Trochę już mnie znasz.lake pisze:Widzę, że chcesz podkręcić licznik postów.DUN I LOVE pisze:Rafę zapytano o tę sytuację, odpowiedział, że nie miał kompletnie pojęcia o co tam chodzi.Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał, że Rafałek pograł nie fair.
Mocno mnie to zniechęca do tenisa, ale chyba trzeba się pogodzić, z takim stanem rzeczy.DUN I LOVE pisze:Ciekawe, że na tej dziurze spowodowanej spadkiem regularności Fabsterów korzystają Hiszpanie (Agut w Szanghaju, Ramos tutaj).
Nawet jeśli Nadal wiedział, że piłka była autowa, to cała odpowiedzialność spoczywa na Mourierze. Chyba że ktoś wierzy w jakieś deontologiczne motywy na korcie. Choć niewątpliwie przyznanie później przez Goffina punktu Rafie, jak zobaczył, że piłka drasnęła linię, było ładnym zachowaniem. Trochę to jednak inna sytuacja była.lake pisze:Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał, że Rafałek pograł nie fair.
Wielka szkoda, że nie oglądałeś tego meczu na żywo (wnoszę po treści wpisów).Robertinho pisze:Może zjedz co pożywnego, bo odlatujesz.
Wstał bo chciał rozruszać cztery litery i pokazać kto tu rządziDUN I LOVE pisze:
Włąśnie, "wybrał". Cały czas nie rozumiem po co on schodził z tego stołka (Rafa przecież o to nie wnosił) i dlaczego nie poprosił liniowego, żeby wskazał ślad (przy 2 śladach powinien mieć wątpliwości, a lajnsmen widział przecież lepiej - jak się okazało).
Kompromitacja na tym poziomie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości