Roland Garros 2017
Re: Roland Garros 2017
Nando pewnie teraz się wygłupi z Herberta. Oczywiście mam nadzieję, że tak się nie stanie.
Podniósł się Hiszpański Cygan, i prowadzi z przełamaniem w trzeciej partii. Ciekawe czy emeryci dotrwaja, czy jednak któryś zejdzie z kortu przedwcześnie.
Podniósł się Hiszpański Cygan, i prowadzi z przełamaniem w trzeciej partii. Ciekawe czy emeryci dotrwaja, czy jednak któryś zejdzie z kortu przedwcześnie.
Zgadnij.DUN I LOVE pisze:Chcesz wysłać kwiaty czy prywatnego mordercę?
@Hank, nie wydaje mi się by Verdasco mógł przegrać z Herbertem na cegle, już nie przesadzajmy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Brutalny jesteś Piotrek w stosunku do Herberta,kolejny już raz. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Oby, ale to by przecież było typowe dla niego. Do tego niech ich dadzą na jakiś szybszy kort, i Herbert serwisem zrobi połowę roboty, droga połowę Hiszpan wyrzuci i sensacja gotowa.
- Robertinho
Widzę niezłe jaja są w pojedynku synonimów zdrowia.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Specjalnie włączyłem TV, by sprawdzić komentatora i doceniłem błogą ciszę panującą na streamie, który oglądam.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
Powinien ogarnąć Kei, ale jeżeli tego nie zrobi to chętnie bym zobaczył reakcję Thanasiego. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Bardzo dobrze gra momentami Thanasi, po tej szarpaninie jaką zaprezentował w Lyonie, naprawdę jestem w szoku.
MTT bilans finałów (22-29)
W: Queen's Club 13, Monte Carlo 14, Australian Open 15, Nottingham 15, Chennai 16, Rio de Janeiro 17, Wiedeń 17, Acapulco 18, Madryt 18, Queen's Club 21, Cincinnati 21, Indian Wells 21, World Tour Finals 21, s-Hertogenbosch 22, Roland Garros 23, Astana 23, Hong Kong 24, Madryt 24, Umag 24, Tokio 24, Australian Open 2025, Dallas 25
F: Auckland 14, Miami 14, Roland Garros 14, Waszyngton 14, World Tour Finals 14, Rio de Janeiro 15, US Open 15, Estoril 16, Pekin 17, Rio de Janeiro 18, Monte Carlo 18, Rzym 18, Lyon 18, Metz 18, Hamburg 20, Madryt 21, St. Petersburg 21, Adelajda-2 22, Buenos Aires 22, Rio de Janeiro 22, Cincinnati 22, Astana 22, Rio de Janeiro 23, Bastad 23, Rio de Janeiro 24, Dubaj 24, Basel 24, Brisbane 25, Buenos Aires 25
W: Queen's Club 13, Monte Carlo 14, Australian Open 15, Nottingham 15, Chennai 16, Rio de Janeiro 17, Wiedeń 17, Acapulco 18, Madryt 18, Queen's Club 21, Cincinnati 21, Indian Wells 21, World Tour Finals 21, s-Hertogenbosch 22, Roland Garros 23, Astana 23, Hong Kong 24, Madryt 24, Umag 24, Tokio 24, Australian Open 2025, Dallas 25
F: Auckland 14, Miami 14, Roland Garros 14, Waszyngton 14, World Tour Finals 14, Rio de Janeiro 15, US Open 15, Estoril 16, Pekin 17, Rio de Janeiro 18, Monte Carlo 18, Rzym 18, Lyon 18, Metz 18, Hamburg 20, Madryt 21, St. Petersburg 21, Adelajda-2 22, Buenos Aires 22, Rio de Janeiro 22, Cincinnati 22, Astana 22, Rio de Janeiro 23, Bastad 23, Rio de Janeiro 24, Dubaj 24, Basel 24, Brisbane 25, Buenos Aires 25
- DUN I LOVE
- Administrator
Masz na myśli Nishikoriego i Kokkinakisa, ale pod ten wpis podchodzi też mecz Baghdatis - Almagro.Robertinho pisze:Widzę niezłe jaja są w pojedynku synonimów zdrowia.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Mam nadzieję, że Murray nie zafunduje nam kolejnej przykrej porażki.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Niby dobrze serwuje Kokkinakis, ale jednak za dużo tych dubli. Nic wielkiego nie robi Nishikori, ale wraca do gry w trzecim secie. Nie zdziwię się jak sobie tak będą monotonnie odbijać i popełniać niewymuszone błędy jeszcze przez kolejne 2 godziny. Do Australijczyka nie mam pretensji, bo gra na tyle ile Go aktualnie stać i cieszy, że w ogóle jest na korcie, ale postawę Kei`a ktoś powinien ukarać. Wiem, że miał urazy (a kiedy nie miał?), ale nie da się patrzeć na to, co dziś prezentuje.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Udajemy zszokowanych porażką Zvereva? Bo nie wiem, jaka jest oficjalna linia partii, żeby znowu nie było, że ja jeden(i domyślny Wujek, jako osoba dramatu) nie jestem w ogóle zaskoczony tym, że odwalił typowego next gena?
- DUN I LOVE
- Administrator
Ja jakoś bez większych refleksji. Verdasco nie takich ludzi gonił w pierwszej rundzie WS.Robertinho pisze:Udajemy zszokowanych porażką Zvereva? Bo nie wiem, jaka jest oficjalna linia partii, żeby znowu nie było, że ja jeden(i domyślny Wujek, jako osoba dramatu) nie jestem w ogóle zaskoczony tym, że odwalił typowego next gena?

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Akurat Verdasco to nie jest najlepsze losowanie jak na pierwszą rundę. Oczywiście (na tyle, ile mnie to obchodzi, czyli niewiele) mogę powiedzieć, że jest to ciekawy rezultat, ale na pewno należało go brać pod uwagę. Dużo zainteresowania towarzyszyło Alexowi ostatnio, znoszenie tej medialnej wrzawy wokół własnej osoby i przechodzenie do kolejnych turniejów jak gdyby nic się nie stało, to nie jest prosta rzecz. Ma jeszcze czas żeby się tego nauczyć Niemiec, w Rzymie zrobił dużo dobrego, nie ma co naciskać, bo można przedobrzyć.
- DUN I LOVE
- Administrator
Alex określił ten rzymski sukces jako wynik trochę ponad stan, mówiąc, że nigdy nie spodziewał się takiego runu na cegle.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie chcę jakoś przesadnie usprawiedliwiać Aleksandra, bo kiepsko zagrał, ale dwa tytuły na najgorszej nawierzchni, w tym masters po rozklepaniu Djokovicia, w wieku 20 lat, raczej nie podchodzi pod Next Gena.
- Robertinho
Trolluje, bo w turnieju nic się nie dzieje, a będzie gorzej. 

Nudy okropne. Dawać Gaela.
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)