Karuzela transferowa 2014 - 2020
- The Djoker
Re: Karuzela transferowa
Atleti z zakazem na letnie okno,Griezmann dostanie 210 tys € tygodniowo i zostanie na jeszcze jeden sezon. Klauzula odejscia zmniejszona do 80 mln €.
Szkoda Atleti,bo komplikuje sie transfer Lacazetta. Nie mogli posmarowac tej komisji?
W styczniu to juz bedzie pozamiatane.Mogliby pozyskac pilkarzy,ktorzy trenowaliby te pol roku poznali styl Cholo,ale kto sie ma to zgodzi.
OBLAK
VRSALJKO/JUANFRAN SAVIC/LUCAS GODIN/GIMENEZ FILIE
KOKE SAUL GABI CARRASCO
GRIEZMANN GAMEIRO/CORREA
SUBS: MOYA,MANQUILLO,AUGUSTO,THOMAS,JOTA,GAITAN,TORRES,VIETTO,KRANEVITTER.
Z tym skladem to o 4 miejsce moze byc trudno.
Szkoda Atleti,bo komplikuje sie transfer Lacazetta. Nie mogli posmarowac tej komisji?
W styczniu to juz bedzie pozamiatane.Mogliby pozyskac pilkarzy,ktorzy trenowaliby te pol roku poznali styl Cholo,ale kto sie ma to zgodzi.
OBLAK
VRSALJKO/JUANFRAN SAVIC/LUCAS GODIN/GIMENEZ FILIE
KOKE SAUL GABI CARRASCO
GRIEZMANN GAMEIRO/CORREA
SUBS: MOYA,MANQUILLO,AUGUSTO,THOMAS,JOTA,GAITAN,TORRES,VIETTO,KRANEVITTER.
Z tym skladem to o 4 miejsce moze byc trudno.
Nieoficjalnie Szczęsny w Juve 

L'Equipe donosi że Arsenal złożył ofertę za Mbappe, rzędu 100 milionów euro.
O Lacazettcie mówi się też w kontekście United, po tym jak temat Griezmanna upadł.
OThe Djoker pisze: Szkoda Atleti,bo komplikuje sie transfer Lacazetta.
O Lacazettcie mówi się też w kontekście United, po tym jak temat Griezmanna upadł.
- DUN I LOVE
- Administrator
Bruma ma być pierwszym poważnym wzmocnieniem Lipska. Galata ma dostać 12 baniek + ew. 3 dodatkowe, uzależnione od kilku zmiennych.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie wiecie może kogo Barcelona chce pozyskać?
Wg. Sky Italia Wojtek S za 16 mln ojro trafi do Juve. Spodziewam się, że to prawda. Jeśli miałby bronić jak w Romie w ostatnim sezonie, to dobra opcja przejściowa między Buffonem, a jakimś innym włoskim wybitnym bramkarzem. Jak Van Der Saar robił za pomost między Peruzzim, a Gigim. No, a gorsze w tym transferze jest to, że to ostatni sezon Buffona, ten który nadejdzie.

Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
United nie przedłuży kontraktu z Ibrą. Być może usiądą do rozmów w styczniu.
Mówi się o Moracie i Perisicu jako wzmocnieniach ofensywy, mam nadzieję że żaden z tych transferów nie dojdzie do skutku.
Mówi się o Moracie i Perisicu jako wzmocnieniach ofensywy, mam nadzieję że żaden z tych transferów nie dojdzie do skutku.
- DUN I LOVE
- Administrator
Teraz. Miał być przedłużony, ale przez uraz Szweda mają rozmawiać dopiero w styczniu. Jakiś czas temu czytałem, że był to pomysł samego Szweda. Za to Rooney powiedział, że może odejść, ale nie zgodzi się na obniżkę zarobków w nowym klubie, tak więc pewnie kupca nie uda się znaleźć.
Już całkiem sterników Barcy pogrzało, 100 zielonych za Verattiego 

- DUN I LOVE
- Administrator
Grosze. Jeżeli ratowanie tego, co się jeszcze da wycisnąć z MSN ma kosztować 100 baniek, to biorę w ciemno. Bez kogoś z takim motorkiem w tyłku Messi, Neymar i Suarez nie wygrają Barcelonie tyle, ile są w stanie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Lindelof na testach w Manchesterze, dla równowagi Smalling wystwiony na sprzedaż (nareszcie).
Tolisso do Bayernu idzie.
Bayern to po jakichś promocyjnych cenach kupuje. Podobno 40 baniek, co wyrównałoby rekord transferowy Monachijczyków. Mało, jak na potencjał i ogólnie rynek.
- DUN I LOVE
- Administrator
- DUN I LOVE
- Administrator
Tym razem Cristiano się popłakał i zrobił z siebie ofiarę. Podobno nie chce już grać w Hiszpanii.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Donnarumma nie przedłużył z Milanem i odchodzi, plotki dokąd pójdzie są różne.
- DUN I LOVE
- Administrator
Szkoda, myślałem, że będzie legendą Milanu na wzór Paolo. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
O czymś takim to można zapomnieć w tych czasach. Są jakieś plotki, że ze względu na Raiolę może iść do Juve (pewnie 2-3 sezony, później towar poszedłby do Realu, a Juve by zarobiło, Raiola prowizję, więc wszyscy zadowoleni) Ja średnio zadowolony, to już wolałbym nie - gwiazdującego Wojtka, dla którego gra w Juve, byłaby przynajmniej realnym awansem sportowym i nagrodą za świetny poprzedni sezon.
Zwłaszcza, że Donnarumma miałby zarabiać takie kokosy, że aż szkoda gadać.
Ostatnio tu chwaliłem Alvesa, a ten pójdzie zdaje się do MC i jeszcze miał powiedzieć do Dybali, że by się rozwijać, musi z Turynu odejść. Wszyscy piłkarze to prostytutki. No prawie. Do nikogo się już nie przywiązuje, który przychodzi i tylko odejście Marchisio lub Kielona, by mnie zszokowało.
Zwłaszcza, że Donnarumma miałby zarabiać takie kokosy, że aż szkoda gadać.
Ostatnio tu chwaliłem Alvesa, a ten pójdzie zdaje się do MC i jeszcze miał powiedzieć do Dybali, że by się rozwijać, musi z Turynu odejść. Wszyscy piłkarze to prostytutki. No prawie. Do nikogo się już nie przywiązuje, który przychodzi i tylko odejście Marchisio lub Kielona, by mnie zszokowało.