Naprawdę wymagasz od młodej siksy by w takim momencie zastanawiała się nad słowami i tym czy jest w nią wycelowany mikrofon?
Tak, wymagam, by 19-letnia tenisistka którą nawet lubię nie robiła z siebie po raz kolejny przed kamerami idiotki.lake pisze:Naprawdę wymagasz od młodej siksy by w takim momencie zastanawiała się nad słowami i tym czy jest w nią wycelowany mikrofon?
Widzę, że uparcie szukasz guza. Rozumiem, że w tym wieku pewne sprawy to już rzadkość, a perspektywa niedzielnego triumfu wywołuje pewne sensacje i potrzebę, by sobie ulżyć, ale czy naprawdę musimy to czytać?lake pisze:Mnie tam Kyrgios w żaden sposób nie wadzi, wole takie emocje graniczące z chamstwem niż foch na cały świat. Skoro już wyjeżdżasz z Nadalem to histerii naszego admina po tym jak ktoś przytoczył raczej mało chamską wypowiedź Casha czy zaprzeczył boskości Szwajcara, długo żaden nawet psychofan Rafy nie przebije.
Naprawdę wymagasz od młodej siksy by w takim momencie zastanawiała się nad słowami i tym czy jest w nią wycelowany mikrofon?
To oczywiście nie jest grożenie paluszkiem tylko niewinny trolling by Robertinho.Robertinho pisze:Widzę, że uparcie szukasz guza.
Stąd, że towarzystwo ma podstawowe braki w wyszkoleniu technicznym (seryjnie psute smecze np.) albo stąd, że dopóki nie zaszła w ciąże, to szkoliła je (momentami grając wręcz beznadziejnie) 36-letnie Serena?DUN I LOVE pisze:To skąd się bierze to powszechne oczernianie WTA, bo ja trochę nie łapię? Co nie spojrzę na scoreboard (fakt, rzadko to czynię w przypadku kobiet) to jakiś upset. Rewelacja jak dla mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości