E: Piękna historia.

No nie do końca. Del Fed wyżej przytoczył romantyczny przykład z sąsiedniego podwórka.noname007x pisze:Za nami pierwszy półfinał, w którym lepszą okazała się Jelena Ostapenko. Ona nigdy nie wygrała żadnego turnieju rangi WTA. Takie rzeczy tylko w kobiecych rozgrywkach![]()
Nie oglądałem meczu, ale obie skończyły na plusie, więc o co chodzi? Ostapenko zagrała 50 kończących. Jeszcze się taki\a nie urodził co gra 50 wygrywających, ładując przy tym 10 EU.noname007x pisze:Za nami pierwszy półfinał, w którym lepszą okazała się Jelena Ostapenko. Ona nigdy nie wygrała żadnego turnieju rangi WTA. Takie rzeczy tylko w kobiecych rozgrywkach![]()
Co do samego meczu to dla mnie "nudny jak flaki z olejem". Słaba dyspozycja z obu stron, masa błędów. Po prostu nie podobało mi się to widowisko.
Obie są sympatyczne, ale chyba jednak będę za Ostapenko. Gdyby Łotyszka wygrała to byłaby niesamowita historia, wspominana latami.DUN I LOVE pisze:Jakie oczekiwania przed finałem? Jakie typy?
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Tak. Lżejszymi.Mario pisze:One chyba grają trochę innymi piłkami.
Użytkownicy przeglądający to forum: bogas1985 i 4 gości