Będę odliczał spotkania do potencjalnego hat-tricka.DUN I LOVE pisze:Powinien wygrać Stuttgart, w Halle obstawiam porażkę z kimś pokroju Zvereva, a w Londynie nie wiem.

Będę odliczał spotkania do potencjalnego hat-tricka.DUN I LOVE pisze:Powinien wygrać Stuttgart, w Halle obstawiam porażkę z kimś pokroju Zvereva, a w Londynie nie wiem.
Najmniej od kiedy pamiętam (pomijając lata olimpijskie). Fed z Rafą zagrają, ale co do Murole już taki pewny nie jestem.Barty pisze:3 tygodnie przerwy między Montrealem a Wimbledonem, wątpię, żeby ktoś z czołówki odpuścił Kanadę nie przez problemy zdrowotne.
Pojawił się rumor, że faktycznie Fed ma odpuścić Kanadę.Emu pisze:Roger przebąkiwał, że o decyzji o starcie w Kanadzie jeszcze nie podjął. Nie ma sensu się tu szarpać, trzeba się skupić na Cinci, a potem zaatakować US Open.
Swiss may sit out the Montreal Masters and play only in Cincinnati before an assault on a sixth US Open where he hasn't won since 2008.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość