Dzięki bogu.Del Fed pisze:Oglądam od połowy 2 partii, Gael nie dowiózł przełamania, ale grał ok, natomiast oczywiście w 11 gemie 2 seta się poślizgnął i coś już w kolanie "chrupnęło". Przerwa.

Dzięki bogu.Del Fed pisze:Oglądam od połowy 2 partii, Gael nie dowiózł przełamania, ale grał ok, natomiast oczywiście w 11 gemie 2 seta się poślizgnął i coś już w kolanie "chrupnęło". Przerwa.
To będzie jubileuszowa 20. tackaNomader pisze:No to kolejna tacka dla Gaela, ile on już ich nazbierał z tuzinBeka przednia.
Ładnie dzisiaj Novak pocisnął Miedwiedieva to była klasa. #IdźNoleposwojepokolejnytriuumf.
Pewnie mi się zdaję, ale mam wrażenie że połowa tych upadków to taka dla beki, żeby podnieść dramaturgię widowiska. Historia jego urazów też przeczy mojej (naciąganej) teorii.noname007x pisze:Według mnie to Monfils powinien unikać kortów trawiasty, bo on po prostu może sobie na nich zrobić więcej krzywdy, niż to warte. On zupełnie nie potrafi poruszać się na trawie. Co mecz to upadki, poślizgnięcia itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości