Taka moja rola.Hankmoody pisze: Prawie północ, ja mam dobry humor, liczę że ktoś się złapie, a Ty wszystko psujesz.

Taka moja rola.Hankmoody pisze: Prawie północ, ja mam dobry humor, liczę że ktoś się złapie, a Ty wszystko psujesz.
Rubliow składający kogoś na luzie? Chyba tylko siebie, ewentualnie Chardy'ego.Ramos raczej na luzie poskłada.
I za to lubie Mario.Mario pisze:Trzeba było wyjechać z Danielem Masurem, Alexander Wardem albo Boticem Van de Zandschulpem. Wszystko z tego roku.Rubliow składający kogoś na luzie? Chyba tylko siebie, ewentualnie Chardy'ego.Ramos raczej na luzie poskłada.
50/50DUN I LOVE pisze:Ramos raczej na luzie poskłada.
Jurek czy Rublev?Hankmoody pisze:Ten nasz gamoń, ma gdzieś po drodze Nadala? Mecz, który obnaży wszystkie jego braki to chętnie włączę.
Juras.Emu pisze:Jurek czy Rublev?Hankmoody pisze:Ten nasz gamoń, ma gdzieś po drodze Nadala? Mecz, który obnaży wszystkie jego braki to chętnie włączę.
Jak się przekręci 9 to wychodzi 16 - sympatyczna liczba z tej dziewiątkiSowa pisze:Ale żeby nie było, ja tu liczę na 19.
Tak w ogóle to 6 i 9 najlepiej wyglądają razem i oczywiście mam na myśli liczbę Szlemówelena pisze:Jak się przekręci 9 to wychodzi 16 - sympatyczna liczba z tej dziewiątkiSowa pisze:Ale żeby nie było, ja tu liczę na 19.![]()
ale schodząc na ziemię, 3 runda na razie cieszy.
Kostyra na TT napisała, że nie będzie transmisji w Polsacie z głównych kortów w 1 tygodniu, więc chyba można wnioskować że w drugim tygodniu one się pojawią.DUN I LOVE pisze:U sąsiadów pojawiła się informacja, że podobno od drugiego tygodnia korty główne mają wrócić na antenę sportowych kanałów Polsatu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D., LokalnyEkspert, Semrush [Bot] i 23 gości