Wimbledon 2017
Re: Wimbledon 2017
Miłe złego początki...
Pokpił Anderson drugiego seta, gdzie miał milion okazji na przełamanie, i teraz walczy o przetrwanie. Ale mini break na początku, może się wyinie.
To mecz się już skończył? O ile mi wiadomo to gra się do 3 setówmatek20 pisze:No. To jak tam fani Feda ? Śpicie już spokojnie ? Jarosword jak tam ?
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Właśnie, a twoje słowa mam przytaczać 16-go lipcaArtras pisze:To mecz się już skończył? O ile mi wiadomo to gra się do 3 setówmatek20 pisze:No. To jak tam fani Feda ? Śpicie już spokojnie ? Jarosword jak tam ?

Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?

Zbliżenie kortu ze spotkania Berdych-Thiem.

- jarosword20
Dobrze, że centralny się jakoś trzyma w lepszej formie. W tym tygodniu już nie będzie tak gorąco i powinno popadać, więc wilgotność wzrośnie, co chociaż trochę powinno pomóc trawie zostać trawą.
Raon jest totalnie bez formy, chyba Sasza zrobi w końcu pierwszą ćwiartkę w szlemie.
Kuriozalnie gra na razie Raonić. 

Pierwszy set był tutaj kluczowy, gdyby Rafa odebrał Luksemburczykowi na początku ochotę do gry, to poszłoby łatwo. A tak Gilles będzie nakręcony jeszcze co najmniej przez dwa sety. Przy 1:2 pewnie wywiesi białą flagę, ale jak wygra któregoś z dwóch następnych, to nie popuści do końca. Będzie to tak jak szło przypuszczać ciężki mecz dla Hiszpana.
Harrisonona z Venusem, chyba trzeba zacząć brać poważnie. Pokazują że ten RG to nie był przypadek. Dzisiaj grubo ośmieszyli się Ram i Klaasen. Kuboty też były bliskie wylotu, chociaż od 0:2 poszło w gładko.
Wyszarpał Kevin tego taja, po 2.
Harrisonona z Venusem, chyba trzeba zacząć brać poważnie. Pokazują że ten RG to nie był przypadek. Dzisiaj grubo ośmieszyli się Ram i Klaasen. Kuboty też były bliskie wylotu, chociaż od 0:2 poszło w gładko.
Wyszarpał Kevin tego taja, po 2.
W chyba najmniej śledzonym obecnie spotkaniu, Anderson wygrał 4 seta z Kukurydzianym i mamy 5 seta. 

Zróbmy wolą niedzielę a w poniedziałek rozplanujemy pierdylion ciekawych meczy. W tym samym czasie. Kiedy większość ludzi jest w pracy. #wimbledon
Czuję, że popłynie Rafa.
Czuję, że popłynie Rafa.
Ale piła w 8 gemie u Luxa i Nadala.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Rafa już w transie, jednak wybronił się jeszcze Gilles, ale już nie idzie tak łatwo.
-
#JeSuisLuxembourg
Jak go nie złapie przed TB, to będzie miał ciepło Hiszpan.
-
Kliniczny (tak mniej więcej) Murray. Szansa dla Mullera na serwowanie na 2-0.
Thiem zgarnia drugiego seta wygrywając w tb bez większego problemu. Zagrał kilka ładnych piłek, Berdych trochę popsuł i mamy po 1-1 w setach.
Haha, Muller przełamuje.
Haha, Muller przełamuje.

- jarosword20
Muller gra jak z nut. Kurde, aż się nie spodziewałem... co nie znaczy, że mi się to nie podoba, hehe
-
Za chwilę będą cztery pasjonujące spotkania. Burza za oknem, oby nie przeszkodziła.
Muller na seta
Muller na seta

Ole Ole Ola, O Luxemburgino, aaaa!!!
Rafael Nadal, to zło, zgoda?