Stary, ogarnij się. Posiadanie Verdasco na rozkładzie to Twój obowiązek.

E:
Mega czołk.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Ty zawsze liczysz na niespodziankę w meczach Federera. Osobiście nie bardzo wiem tylko, czy takich cudów można się spodziewać po Nieminenie, którego bilans z Rogerem wynosi 0-12, i który w ich ostatnim pojedynku w Bazylei nie potrafił wykorzystać chwilami dramatycznie słabej gry Szwajcara, chociaż w sumie statystycznie pierwszego seta w karierze mu urwał...A-Rod pisze:Potem Fed z Nieminenem i liczę tu na niespodziankę (...)
Tak wiem, że liczę u Feda na niespodzianki, iż nie ukrywam, że go nie lubię...jonathan pisze:Ty zawsze liczysz na niespodziankę w meczach Federera. Osobiście nie bardzo wiem tylko, czy takich cudów można się spodziewać po Nieminenie, którego bilans z Rogerem wynosi 0-12, i który w ich ostatnim pojedynku w Bazylei nie potrafił wykorzystać chwilami dramatycznie słabej gry Szwajcara, chociaż w sumie statystycznie pierwszego seta w karierze mu urwał...A-Rod pisze:Potem Fed z Nieminenem i liczę tu na niespodziankę (...)
Zwłaszcza Nieminen przegrywający kluczowego gema przy własnym podaniu od 40-0DUN I LOVE pisze:Federer 7-5 w 1 secie.
Końcówka seta boska. Znakomicie obaj grali.
Problem jest taki, że końcówki tego gema w ogóle nie powinno było byćDUN I LOVE pisze:Kilka wymian, szczególnie w końcówce tamtego 11 gema, stało na najwyższym światowym poziomie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości