W dwóch godzinach się nie zmieszczą, mógł Francuz coś ugrać, bo Serb naprawdę kiepsko przebija, ale już ma kłopoty w 3.
Ja chwilę się wahałem , ale decyzję podjąłem taką samą.Hankmoody pisze:W zestawieniu Svitolina vs Ostapenko, bez chwili zawachania wybieram Ukrainke.grzes430 pisze: Wczoraj zastanawiałem się której kibicować - ostapenko czy switolinie.
O Boże, dobrze że profesor Jonathan tego nie wyłapał, bo bym przez tydzień siedział z "kozie".Hankmoody pisze:wachałem
Teraz Cię to pewnie nie ominie, choć zamiast kozy otrzymasz obszerne wyjaśnienie dotyczące genezy i historii tego słowa, być może w oparciu o sytuację geopolityczną. Choć nie powiem, że większość tych wywodów fajnie się czytaHankmoody pisze:O Boże, dobrze że profesor Jonathan tego nie wyłapał, bo bym przez tydzień siedział z "kozie".Hankmoody pisze:wachałem
W sumie jak teraz myślę, możesz mieć rację. Na centralu Andy po nim RF, i na jedynce Marin i później Djoko. Zapomniałem że Szkocina jest jeszcze w turnieju.DUN I LOVE pisze:Chyba nie. Djoko grał dziś, więc pewnie dolna połówka wyjdzie jutro później.
Pewnie tak zostanie, początkowo wyobrażałem sobie, że na centralnym wyjdzie Fed, a po nim Serb, bo nie ma lepszych kandydatów na ten kort, ale jest Murray przecież...DUN I LOVE pisze:Gramy od początku góra-dół, a Fed często kończy późno.Nie sądzę, żeby jutro nagle zmienili kolejność.
Obiektywny fakt jest taki, że po męczarniach w 2010 ze wspomnianymi słabszymi od Mullera, ogolił Hiszpan Szkota na łyso w 3 szybkich. A drugi jest taki, że nie nastawiałem tyle kropek w tym przytoczonym zdaniu. To było w ramach "odwrócenia szpili".Anula pisze:Wobec tego, obiektywnego faktu nie widzę możliwości dyskusji.Del Fed pisze: Natomiast Szkocinę, to on by ogolił. ....
Przykro mi, nie jestem ani profesorem Miodkiem, abym był cięty na Twoje błędy więcej niż raz, ani nie mam masy wolnego czasu, by zajmować się Twoimi offtopami i karać kozą jak nauczyciel od pszyrki. Poza tym ja te wszystkie Twoje autouzupełnienia i gwałty na ortografii już znam. Co innego na młodych ciałkach z Ukrainy.Hankmoody pisze:O Boże, dobrze że profesor Jonathan tego nie wyłapał, bo bym przez tydzień siedział z "kozie".
Stosując język tej geopolityki, on nie byłby nawet junior partnerem w dyskusji, więc co mu tam wyjaśniać.Federasta18 pisze:Teraz Cię to pewnie nie ominie, choć zamiast kozy otrzymasz obszerne wyjaśnienie dotyczące genezy i historii tego słowa, być może w oparciu o sytuację geopolityczną. Choć nie powiem, że większość tych wywodów fajnie się czyta
Ciężko było sobie wyobrazić inny układ. Murray z Ciliciem nie przegra, a Fed ćwiartkę szlema chyba musi grać przy pełnym zainteresowaniu. #pieniadzeBarty pisze:Zgodnie z przewidywaniami najpierw Murray, a potem Federer na centralu. Nie przejęli się organizatorzy marudzeniem Rafy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Art, Bizon, jarosword20, Kiefer, Nando i 25 gości